| Autor |
Zpráva |
Barus
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:40
- Nahlásit
Hledala jsem v historii, ale nic jsem nenašla. Naše feňule poprvé hárá, je jí 6 měsíců. Venčit už se chodí ven, to je samožrejmost. Ale včera večer se počůrala do pelíšku a všude po bytě byly kapičky a to jsem hodinu předtím byla venčit. Tak jsem jí vyvenčila i po této nehodě, dala prát pelíšek a místo něj jí dali deku a tu měla do půl hodiny počůranou taky. Granulema skoro nekrmím, takže moc nepije a včera se mi zdálo, že skoro vůbec. Může to souviset s tím háráním, nebo je nastydlá? Dnes zatím vše OK.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
Barus
nám taky poprve hárá feňulka, chodím s ní častěji ven, ale doma nic neudělá. Může to být souhra náhod a lehké přistydnutí. U minulé fenky se mi taktéž nic podobného nestalo.
|
Inglorious
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:34
- Nahlásit
Barus
fenka může být nemocná
ty kapky krve mohou být zánět močáku a nebo špatné ledviny
Jdi na veterinu ať není hůř.
Držíme tlapy ať vše zvládnete .
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:20
- Nahlásit
naše feňule hárala poprvé v dubnu a taky jsme prali (každý den). před háráním s tím už problémy neměla, ale v průběhu hárání se počůrávala skoro každý den, někdy i víckrát, nemocná nebyla. někde jsem četla, že to může mít spojitost s tím háráním - jak fenky častěji čůrají, tak to zkrátka nevydrží. po asi 2 týdnech ji to přešlo, takže na tom opravdu něco je. od té doby se nepočůrala ani jednou.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
vzala bych si ji do ložnice, pokud to jde. jestli je zvyklá si říct o vyvenčení, tak se ozve
veterinářem ale nic nezkazíš... držíme palce
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 14:55 - Změnil/a: Barus
- Nahlásit
Dík za rady, pelíšek má u postele, takže jakmile zakňučí, jde se .
Od tý doby se jí to už nestalo, takže si myslím, že to fakt souviselo s tím háráním, na zánět to nevypadá. Jen když jsme venku, tak čůrá na každým rohu, občas už z ní nevyjde ani kapka, ale četla jsem, že to souvisí s tím háráním, že značkují skoro jako psi, takže delší procházky a je to v poho
|
Inglorious
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:05
- Nahlásit
Barus
tak to mi spadl šutrák
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 22:16
- Nahlásit