| Autor |
Zpráva |
misenka1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 10:05
- Nahlásit
Ahoj,
zaujimalo by ma,co vsetko davate svojim pesanom navyse-myslim tbl,pasticky..proste vsetko okrem zradla a pamlskov .
Diky.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
Jen Pangamin a lososový olej od Kronche. A syrový žloutek.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 10:54 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
misenka1
mýmu velkýmu psovi jsem od té doby, co dospěl až do jeho 11 ti let nedávala nic. Krmila jsem ho Nutramem.
Teď je mu skoro 14 let a dávám jemu i jeho nové kámošce (cca 12 let) chondroprotektiva (Proenzi3), vit. C (500 a 250mg), vitamíny Excel (poloviční dávku než je předepsaná - krmím granulemi...), a buď sušenýho lososa od Kronchu nebo rybí olej nebo pupalkový olej. Jo a taky 2x ročně detoxikační kůru (směs bylin od Phytovetu).
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 11:04 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Dávám multivit. Phytovet, plánuju ještě pangamin a nějakej olej, někdy dám u babičky Fitmin srst, krmím syrovým masem + zelenina + vajíčko + jogurt + med (ne v jedný dávce samo)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 11:07
- Nahlásit
misenka1
Ostropestřec,pengamin,vajíčka,tvaroh a rybyčky v oleji
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2008 11:46 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Teď mi připoměla reneeska - ke granulím mají taky občas jogurt, kefír nebo tvaroh, zeleninu, ovoce... (to jsem přidávala už dřív i pejsovi).
Med a syrový játra (anémie) se mi hodně osvědčily při rekonvalescenci po operaci pejsa (absces v bříšku a s tím související nutná kastrace).
Toničce zas, když měla v zimě nastydlej močák jsem dávala s ATB i brusinky - taky doporučuju...
|