| Autor |
Zpráva |
Zuzinka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
Ahoj,
moje fena, 8 měsíců, 35kg, má neustále velká hnízda lerviček v trusu. Pravidelně odčervuji po 14 dnech, značku tablet střídám. Jsou různé druhy tablet, které zabijí jen škrkavky a jiné zase jen tasemnice? Prosím poraďte. Díky moc.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:18
- Nahlásit
vezmi na veterinu vzorek trusu a nech ho vyšetřit. veterinář ti přesně řekne, čím odčervovat a jak často, aby to mělo efekt.
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 14:29
- Nahlásit
Zuzinka
A ty larvičky jsou tam hned po vykonání potřeby psa nebo až za pár dní?
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
Zuzinka
A ty larvičky jsou tam hned po vykonání potřeby psa nebo až za pár dní?
no právě, to je docela důležité...táta taky jednou za námi přiběhl, že má Keska červy, jenže to jsou červíci, co do toho nalezou během dne takže žádní červi v psovi
|
Zuzinka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
červíci, co do toho nalezou během dne
Jo, díky, to mě teda nenapadlo, budu to kontrolovat a uvidím.
až za pár dní?
Trus uklízím denně, takže nevím jestli by tam stihli ti červi nalozit. Asi nechám udělat raději taky to vyšetření. Díky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:13
- Nahlásit
Zuzinka
Trus uklízím denně, takže nevím jestli by tam stihli ti červi nalozit.
Věř,že stihli.Když někam na dopoledne odjížíme,zahradu uklízíme a stačí boban co udělají během doby co jsme pryč a jsou v něm nakladlý vajíčka a lozej červi.Bluééééé
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:58
- Nahlásit
jablunka
bluééé blueéééé...skazila si mi neskory obed..bueee
|
Zuzinka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:38
- Nahlásit
jablunka
jsou v něm nakladlý vajíčka a lozej červi
To je hrůza, to bude asi i náš případ, protože co zatím stíhám kontrolovat, tak z feny jsou hovínka čistý.
Dá se tomu nějak zabránit? Vydenzifikovat?
|
Zuzinka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:01
- Nahlásit
Tak si to neumím vysvětlit, z ničeho nic ani jedna larva v trusu. Může to být tím, že zapršelo ? nevím jak to napsat, zní to asi divně, ale asi to ty larvy ze země spláchlo, protože jsme zrovna ani neodčervovali, takže se zdá být problém vyřešen. Uvidíme.........
|