| Autor |
Zpráva |
british
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 17:34
- Nahlásit
ahoj, o víkendu byl můj pes celkem v pohodě, v pondělí začal zvracet, piškoty i vodu, vše šlo z něho ven, včera veterina-dostal injekci proti zastavení zvracení plus nějaké tablety na odvodnění, včera odpoledne mírné zvětšení, žral, pil, vše ok, dnes opět zvrací a ke všemu krev z pindíka. veterinář říkal že je to z těch veder, ale moc se mi to nezdá. prosím o nějakou radu..dík
|
british
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 17:36
- Nahlásit
jo a místo mírné zvětšení tam má být mírné zlepšení
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 18:15
- Nahlásit
british
Taky se mi to moc nezdá - zkusila bych jiného veta - minimálně po telefonu popsat příznaky když už nic jiného...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 19:22
- Nahlásit
british
tohle měl náš pes, když měl nemocnou prostatu, ale nemělo to takhle akutní průběh...
každopádně jiného veta
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:00 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
british
našemu bobíkovi kapala krev z pindíka při zánětu prostaty. Teče mu krev při čůrání, nebo ukapává, když je v klidu? Při čůrání by to mohl být zánět močáku, v klidu prostata. Náš pes tenkrát měl taky potíže s žaludkem plus zácpu. Dostal prášky a za pár dní byl ok. Taky jsme byli na ultrazvuku. Přitlač na veta, nebo jdi jinam.
|
british
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:59
- Nahlásit
krev má při čurání i mu trochu kapala když byl v klidu když ležel, jsem ho zvedla a pod ním plno krve
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:07
- Nahlásit
british
Tak to bych valila okamžitě k jinému vetovi. Můj pes měl krev při zánětu močáku, může jít také o močové kameny nebo o tu prostatu. příčin může být víc. V každém případě by ho měl vet alespoň zrentgenovat, ne?
Aspoň telefonicky to zkus jinde..
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 23:23
- Nahlásit
british
....plus nějaké tablety na odvodnění
určitě bych konzultovala i s jiným vetem... krev z pindíka nemusí bejt nic vážného, ale jistota je jistota a v souvislosti s tím, že mu bylo i jinak blbě, by se podle mě mělo udělat důkladnější vyšetření.
Také se mi hodně nezdají ty tabl. na odvodnění, když pejs hodně zvrací je dehydratovanej a potřebuje zavodnit a ne naopak... Držím palce, aby to nebylo nic vážného
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 07:12
- Nahlásit
maixnerova
Také se mi hodně nezdají ty tabl. na odvodnění, když pejs hodně zvrací je dehydratovanej a potřebuje zavodnit a ne naopak
Muj haf na brutus zápal plic a vlastně taky dehydrataci (nepil pořádně skoro 3 dny) dostal injekci na odvodnění, že by to v něm mělo vyvolat pocit žízně a měl by začít pít - a jakože jo, fakt to zabralo
|
Madlenka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
Viděl bych to s největší pravděpodobností na prostatu.
Od doktora jsme se nedávno dozvěděli, že je nový lék na léčbu prostaty, takže už se nemusí jenom kastrovat!!!
Jsou to tablety, dávají se týden a vydrží půl roku!
Jmenuje se to Ypozane.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
Dines
nepil pořádně skoro 3 dny
aha, no já mám právě zkušenost s mým psem, který před operací abscesu v břiše odmítal několik dní vodu i jídlo. Dostala jsem od veta sypký prášek, který se smíchal s vodou a vznikl tak rehydratační roztok, který jsem do Piškota vpravovala inj. stříkačkou...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 09:44
- Nahlásit
maixnerova
On teda byl schopnej se napít, ale jen z dlaně, taknějak trochu "z donucení" - a jak dostal tu odvodňovací injekci, tak ho to fakt asi donutilo a do dvou hodin začal pít sám od sebe
|