| Autor |
Zpráva |
rain
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:00
- Nahlásit
Už se nám dvakrát stalo že pesa vyzvracel takový "koláček" hlenů. Nejdřív jsme nevěděli proč, nakonec jsme si to dali do souvislosti a potvrdila nám to i vetka. Jde o to že pesa miluje vodu, rád plave a ještě radši nosí z vody klacky - v tom je ten problém. Když plave s klackem v tlamě, musí dýchat čenichem aby mu do tlamy nenatekla voda. Vždycky u toho chrochtá - právě jak má zahleněný čenich - a tímhle je právě rovnou polyká. Dávám to sem, kdyby se to třeba stalo někomu kdo to neví (stejně jako my do dneška), ať zbytečně neplaší, protože prý o nic nejde . Stává se to vašim psům taky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
rain
Ano, Bucka miluje plavání, navíc u toho občas i polyká, protože když nese velkou kládu, musí se otáčet a jednou za čas se u toho utopí takže vyleze z vody, vyzvrací se a jede dál, nikdy jsem to neřešila.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:04
- Nahlásit
Mucholabka
Víš co, my se jenom divili že zvrací hleny a chvíli trvalo než nám došlo že je to z vody, protože to nikdy nebylo hned, ale až druhý den.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
my jsme se tuhle potkali u vody s mlaďounkou boxerkou a ta se poblíla rovnou ještě než vylezla z vody
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:11
- Nahlásit
To se mi ještě nestalo, to bude tím že neplavou, ale když jo tak s kladou a zatím nic .. no aspoň bych věděla
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 19:21
- Nahlásit
Můj pes plave s klackem v hubě a asi tu vodu filtruje jak velryba nebo co, protože občas vyleze a hodí takovej gejzír vody, že se divim kam se to do něj vejde
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:00
- Nahlásit
rain
Muj pes začal kašlat, pak asi 3krát vyzvracel hleny, a pak málem chcípnul na zápal plic...
|