| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:22
- Nahlásit
pesan mi teď nějak hubne, moc mu nic nejede- což se občas stávalo,když fenky háraly, že stávkoval u misky. čím ho vykrmit,když má veterinární dietu?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:33
- Nahlásit
žanda
to se asi budeš muset zeptat veta, když má veterinární dietu. Těžko ti tu někdo poradí...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:53
- Nahlásit
žanda
a co má za veterinární dietu? na co? mnohdy stačí jen změnit značku diety a pesan ti přibere, taky mi říkali, že bude chrastit kostma až do smrti a teď naopak musím dávat nižší dávku aby nebyla jak soudeček
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
Eny
on nikdy kostma nechrastil,nebyl tedy kulička,to ne, ale teď už se mi zdá být hubeňour. máme hilss z/d, asi moc nevyměníme se bojím....ale ryby může,tak jsem dneska nakoupila ryb na mnoho způsobů a budu mu to alespoň do granulí přidávat,aby mu to "vonělo",třeba ho do neděle ukecám....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
žanda
v tomhle počasí se obecně psům moc žrát nechce... jak je teď to vedro...
Mě teda hafan nežere z jiného důvodu a za 5 dní zhubnul přes 4 kila, tak taky budu muset vykrmovat
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:43
- Nahlásit
žanda
z/d to ja ne alergii? no tak to zrovna máš velké množství různých obměn, poravdě daleko lepší než Hills na alergii, mi posloužil Proplan - losos, nebo EP losos a pokud chceš aby pes přibral, tak EP - kachna... možností je mnoho
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:12
- Nahlásit
Dines
to jsi mě docela potěšila, já sem se trochu vylekala, proto jsem mu dávala čas do neděle začít baštit,jinak bych asi šla na kontrolu.
Eny
ano na alergii- tvé uvedené značky krmiva -juknu na ně,na složení,ale my nemůžeme maso,mouku, rýži....mmj
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:15
- Nahlásit
žanda
určitě by neměl držet absolutní hladovku - jakože nežrat vůbec nic (jako ten náš do včerejška) , ale jestli jí málo a máte tam takovej hic jako my, tak bych se nedivila Pokud teda nevypadá nějak jinak "nemocně"
Voda je důležitější
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:29
- Nahlásit
Dines
no vedro máme,bydlíme pod střechou, no něco sežere,ale vrtá se v tom...pije normálně,ostatní funkce taky v normálu )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:33
- Nahlásit
žanda
Jestli je pes jinak chová standardně, vŮbec bych to neřešila.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:34
- Nahlásit
žanda
ale rybí maso můžete ne? tak to vyzkoušej já mám takovou zkušenost, že nám jedny granule vydrží tak na cca 2-3 roky a pak taky na ně začne být citlivá, te´d pro změnu krmím Acana losos ale vyzkoušeli jsme Eucanubu (veterinární dietu - no to byla hrůza) Firstmate, Happy dog, ... fakt nejdéle jsme byli na EP, jenže pak ho přestali dovážet a tak jsme přesedlala na Proplan a ten jsme krmila fakt hooodně dlouho, jenže pak zase začaly problémy ... ale vážně to jde najít si něco co vyhovuje Všechno to bylo (kromě toho hills a Eucanuby) normálně prodejné krmení pro citlivé psy a vážně s ním mám daleko lepší zkušenosti než s těmi veterinárními (ten hills ani tu eucanubu jesme nedožrali ani první pytel), ale to je individuální Pokud psovi vadí, tak to poznáš hnedka a můžeš mu dát jiné. prolítni si to na internetu co je te´d za nabídky. myslím, že fakt si vybereš, určitě líp než před šesti lety já
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:38
- Nahlásit
FM dělá taky celou tu ultrapremium řadu rybí
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:23
- Nahlásit
Eny
proplan losos jsme vlastně měli- ale tam je mouka...........nebo rýže- už nevím.........
na dietě je už druhý rok a do teď byl tak akorát,dneska se spolu zvážíme, kolik tedy shodil. Ještě má teď míň pohybu , rehabilituje rameno, tak by měl spíš tloustnout )
reneeska
jen co bude chvíle,juknu se dík
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:32
- Nahlásit
žanda
není za co, a je v tom aspoň maso, narozdíl od Hillsu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:34
- Nahlásit
reneeska
no maso a maso ) to víš že biftek by asi raději..... )
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:57
- Nahlásit
žanda
no jasně, to mám i doma, ale není mrazák
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 23:39
- Nahlásit
žanda
ano na alergii- tvé uvedené značky krmiva -juknu na ně,na složení,ale my nemůžeme maso,mouku, rýži....mmj
mě spíš zajímá jaký má pesan problémy když toto dostane??
my máme alergii travní projeví se "jen" bolákama čas od času a než psa dopovat práškama tak to nškdy přežijem jako aby nemohla na trávu to jaksi nejde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 07:21
- Nahlásit
žanda
Co vím tak v holistické řadě Trainer má rybu+brambor
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 08:49
- Nahlásit
sarax
my měli ty boláky furt, takové krvavé puchýře na tlapách, absolutně nehojící se, tedy bolák se vyhojil,ale udělal se hned další a nový. Navíc míval dost průjem,když měl vařený. Antihistaminika skoro nedávám, měl snad jen týden,když byla situace nejhorší,pak už ne.
Travní máme jen na očích, má je červené a teče mu z nich, zatím zabírají kapky, stačí oči umýt- ted jsem našla i homeoptaické kuličky,tak to na to taky chci zkusit.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:38
- Nahlásit
tak jsem na to vyzrála, rozdělila jsem krmení na dvě dávky, koupila tresčí játra a tuňáka- smíchala s granulkama a najednou mu šmakuje o 106. Holt asi konzerva "smrdí" lépe než Kronch.......... )
|
cernunnos
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 19:37
- Nahlásit
Když mi holky nežraly, taky jsem dávku dělila na dvě denní. Můžete panenský olivový olej? Pomohlo trochu granule polít. A nejlepší lék na nechutenství zdravého krakena je postavit mu za zadek hladový dozor. Ve smečce se mi každý mlsoun strašně rychle odnaučil loudat. Takhle "léčíme" všechna zhýčkaná štěňata, co se dostala do rodin jako jedináčci a tak nemají žádnou konkurenci.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:19
- Nahlásit
cernunnos
za zadek postavit hladový dozor- hihi, no můžu,ale upřímně řečeno jen fenu, a to je trouba genteleman a klidně jí to nechá sežrat ) Už je to dobrý, ryby v oleji zabraly, baštu jsem taky rozdělila na dvakrát a pesan funguje. Asi to fakt bylo vedrem, rozhodně ne háravkou,protože teď s ní chodí už víc jak týden ven a přijde domů a nacpe se....
|