| Autor |
Zpráva |
nefer
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit
ahoj, můžete mi, prosím, doporučit veterináře, který toto vyšetření provádí? nejlépe severní čechy, ale je mi jasné, že to nemá každý, takže kdekoliv. a jestli víte někdo přibližnou cenu. díky moc
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:11
- Nahlásit
nefer
byla jiz provedena diferencialni diagnoza?
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:16
- Nahlásit
nefer
Dělá to MVDr. Šrenk v Brně (klinika Jaggy), a pak myslím ještě dr. Vepřek (abych nekecala, toho osobně neznám a nemůžu si přesně vybavit, kde to je, myslím že v Mimoni?). V Brně odhaduju cenu kolem 10 tisíc, ale je to jen odhad, raději si tam zavolej. Příští rok už bude magnet i v Praze (na nové klinice Jaggy Praha).
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit
to argosek: tak to netuším, není to můj pes, ale kolegy mého přítele. takže jen zjišťuji možnosti. náš veterinář doporučil MR v Brně. pes je šestiletý staford a jak mi bylo řečeno - cituji: "motá se mu hlava"
radecha: tuhle kliniku znám. to jsou zatím opravdu jen dvě pracoviště?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit
nefer
MVDr.Vepřek,Mimoň.Ceník nevím,ale zkus na jejich stránkách-tuším Vet.klinika Mimoň.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit
nefer
Jestli jde o staforda,vzala bych ho do Brna a udělala nejdřív klasická neurologická vyšetření a pak na jejich doporučení další. Nevím,co si představit pod pojmem motá se mu hlava,ale u stafordů existuje neurologická porucha podobná roztroušené skleroze.
Mrkni sem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_8131_0.html
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 18:36
- Nahlásit
tak to já také nevím, co si pod tím představit, ale bohužel mi řekli jen tohle. každopádně ani jedna z těch možných příčin, které jsem zatím zjistila, není moc optimistická
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:01
- Nahlásit
nefer
tak jsem zjišťovala a prý je na severu u České Lípy nějaký vet, zítra mi kámoška pošle kontakt (jméno mi říkala, ale jsem hlava děravá )
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit
tak to bude určitě vepřek z mimoně
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 16:44
- Nahlásit
Nefer:
Jak pesan a vyšetření dopadlo? Řeším teď něco podobného a taky mám staforda, tak sháním rady kde se dá.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 16:46
- Nahlásit
argosek
byla jiz provedena diferencialni diagnoza?
Dr. House?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 18:32
- Nahlásit
Radecha
Kde má být v Praze Jaggy klinika? To je pro mě novinka.
|