| Autor |
Zpráva |
Locco
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2005 23:31
- Nahlásit
Myslíte, že je normální, že ten můj čumák, když spí, tak si někdy odkápne víc, než jen pár kapek pod sebe ? Stává se to dost často, možná obden, když déle leží na boku, je pak po nim malinká loužička. Je to velký knírač.
|
Petra
|
# Zasláno: 6 Čec 2005 08:01
- Nahlásit
Normalni se mi to urcite nezda.
Zkus mu nechat zkontrolovat moc, jestli se nejedna o zacinajici zanet mocovych cest.
|
haha
|
# Zasláno: 6 Čec 2005 18:53
- Nahlásit
normální to určitě není, venčíš ho dost často?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Čec 2005 22:11
- Nahlásit
mozno ma slabe zvierace. skus sa informovat u vet.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 07:58
- Nahlásit
Já mám trošku problém se svým 7měsíčním miláčkem. Vydrží v pohodě několik hodin bez čůrání, v noci v pohodě i od 7 do 5 do rána. Když jsme doma neudělá louži. Ale jakmile jsme v práci od 6-15 hod, tak je doma skoro denně jedna louže Myslíte, že je to ještě pro takové štěně hodně hodin? Je to berňák.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 08:51
- Nahlásit
janina
Záleží na psu, moje retrieverka byla od 6 měsíců doma od 7 - 16:45. Z venčení jsme se vracely v půl sedmé. A vydržela. Jen jednou se jí povedlo, že udělala loužičku. Ale myslím, že jak bude růst, tak to bude lepší.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 08:57
- Nahlásit
Jandula
No doufám, už jsem z toho trošku nervózní. Chodí pořád na jedno místo. Mám doma lina, ale přece jen .... smrdí to hezky Z tak velkého psa - 40 kg - už je docela solidní louže, i když je jedna )) Mám doma ještě zlaťačku a ta byla šikovnější, pokud si pamatuju. Taky nevím, jestli to nedělá natruc, že jsme v práci?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 09:13
- Nahlásit
Locco
Jak to dopadlo, byl jsi u veta a nebo to necháš na vývoji?
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 11:58
- Nahlásit
Terri
už tyden nic - vypada to opravdu na pretlak v mechyri ve spanku, proste byl liny se probudit a jit ven, tak to ukapavalo
par chovatelu se mi ozvalo, ze se jim to u dospivajicich taky stavalo
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:53
- Nahlásit
Locco
Tak to je fajn že to nebylo nic vážného. Mimochodem náš teriér byl v tomhle věku ještě docela čuně, občas to prostě udělal. Zatímco náš předchozí pes měl jasno snad po týdnu...
Jak dlouho to trvalo Tobě? Tedy psovi
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 16:22
- Nahlásit
první den 8 loužiček, druhý 16, třetí ...
od třetího dne už nic, on jen potreboval pochopit, co po nem chci a dva dny mi trvalo, nez jsem to rekl srozumitelne - on totiz opravdu dodrzuje povely napoprve (tedy ty, ktere pochopi)
na konkretnim prikladu - udelali jsme na zahrade kotec pro deti (prece nevezmu psum vice prostoru nez je nezbytne nutne) z plutku o vysce 60cm - kdyz jsem ho dodelal, rekl jsem "pres tohle nebudete skakat" a sel domu, a kde byl za chvili Lexik ?
tak jsem ho pozadal aby vylezl a chvili se honil po zahrade - kdyz tam chtel skocit znovu, stacilo rict NESMIS a uz tam nikdy vlezt nezkusil
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 17:09
- Nahlásit
Locco
Doufám, že tohle je příznačné pro VŠECHNY velké knírače
Náš terrík nám co do věcí poslušnosti totiž dělal naschvál. Jako že: "zakázalas mi to?, ok, tak já to zkusím ještě jednou. Ne? Fajn, budu tě poslouchat, stojí to za to, ale když se nedíváš, co bych se nepodíval.."
No teriér
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Čec 2005 11:20
- Nahlásit
ahoj lidi,já mám problém, že můj pejsánek mi asi doma čůrá na truc.Po sedmi měsících přestal jako vychovaný mopsík a čural jenom venku,jenže to mu vydrželo asi tak měsíc a kousek, a ted kdykoliv je delší dobu doma sám tím mám na mysli 5-6 hodin je tam obojí, čůrání i kakání.Nemůžem ho to odnaučit, je mu 10 měsíců a myslím, že by to zvládat měl,zatím nic nepomáhá,počali jsme mu pouštět i radio ,aby si myslel ,že tam někdo povídá, ale také nic.Začínám být zoufalá pokud jsem doma vydrží hrozně dlouho a přes noctaké,poradte mi jak na něj.díky moc DODO
|
janina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2005 12:25
- Nahlásit
no to je přesně můj problém, viz výše z 12.7.
|