Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Nežravost a zdravotní komplikace
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Kasia
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:27 - Změnil/a: Kasia
- Nahlásit

younglady
může to taky třeba být zánět v tlamě, my jednou měli třísku v dásni...(v pantu mezi zubama), tak koukni i do tlamy. Snad to bude dobrý.

aha, tak teprva teď jsem to dočetla, tak to už je asi pase...

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:46
- Nahlásit

Kasia
jj děkuju Tlamu mi kontrolujeme denně, trénink na výstavy

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:50
- Nahlásit

nika00
tak jsem asi debil, nevim, prostě si to asi všichni ostatní dokážou vždy za každých okolností zařídit a neexistujou pro ně situace, kdy to prostě nejde udělat jinak.
Bohužel u mě nastala situace, že to nešlo jinak, i kdyby nevim co, sešlo se více věcí najednou.
Jestli jsem proto míň zodpovědný páníček, tak asi jo, maže se vše, co jsem pro psy udělala, že s nima lítám, kvůli každé blbině, až se mi na veterině i smějou, kupuju vitamíny, zjišťuju, jak jim pomoci, co všechno kdy jak udělat...
Ale jednou prostě nastane situace, která nastala a hned je vše smazáno, nojono, co nadělám...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:54
- Nahlásit

Lidi co blbnete? Když ta čuba nežere od ledna tak jeden den navíc už ji ani nespasí, ani nezabije. Je rozdíl jet na veterinu hned když má pes akutní úraz, nebo jet o den později když se jedná o nějakou dlouhodobou nežravost kdy vlastně ani není potvrzené, že je to nemoc. Třeba prostě jenom Misty drží dietu
younglady
Naprosto chápu proč jsi se psem nemohla jet hned a vůbec mi to nepřipadne divné. Sama přece poznáš jestli je pes evidentně nemocný a je to za pět minut dvanáct, nebo jestli jinak zdravý a vitální pes jenom odmítá žrát. Jasně, že nějaký důvod to má,ale kvůli tomu se nemusí hned panikařit, zvlášť když už to trvá tak dlouho.

nika00
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:57
- Nahlásit

younglady
ale ja te preci neobvinuju.. ja jen rikam, jak bych to udelala ja...

holt mam proste vlastni nehezkou zkusenost....ze sme taky nemohli jit na veterinu...a sli tam az za par dni...a fenka mi umrela pred ocima...
nebyl to moc hezky zazitek videt jak se vylozene zhroutila, zapadl ji jazyk, dostala krece a zacala se dusit, zacli ji delat masaz srdce apod... tak proto...vzdycky se to da nejak vyresit...

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:27
- Nahlásit

younglady
hele to spíš beru jak reakci na to že zdraví člena rodiny je přednější...protože souhlas s tím že pes je člen rodiny a pokud mám pocit že potřebujem veta jedem...jako kdybych měla zaplatit na 5 hodin chůvu bo haranta tahat s sebou
jako tohle asi nebylo akutní se nečil..hnedka hlavně že je čubina v pohodě...

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:07
- Nahlásit

Biluška
děkuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

sarax
hele to spíš beru jak reakci na to že zdraví člena rodiny je přednější...protože souhlas s tím že pes je člen rodiny a pokud mám pocit že potřebujem veta jedem...jako kdybych měla zaplatit na 5 hodin chůvu bo haranta tahat s sebou
děkuju

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:02
- Nahlásit

younglady
nebo vyrazit na kliniku, kam chodíme normálně (Český Brod)
kliniku v Ceskym Brode muzu vrele nedoporucit!!! ale to uz je asi jedno ...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
ale znala jsem i feny,který to nestihly,ráno vypadaly celkem gůt a druhej den už nebyly
jj, náš případ

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:08
- Nahlásit

brut

a jak to vypadá se štěníkem? Podařilo se druhou půli zlomit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:11
- Nahlásit

Jirikovo
kliniku v Ceskym Brode muzu vrele nedoporucit!!!
Jak to???slyšela jsem zatím jen chválu,od dost lidí co chovaj už dlouho,sama nevim,nikdy jsem tam nebyla.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:13
- Nahlásit

PetraK
štěně padlo.... po zvážení všech pro a proti. Brutovi přijede na rozveselení Bali a nějaký den tu zůstane ( počítám, že míň jak 14 dní to nebude), tak snad se dá do kupy a jakmile bude mít tlapku v úplném pořádku, tak zase začne běhat u kola, chodit na dlouhé procházky, pojedeme na chatu.... na coursing atd. Zatím k němu pouštím kočku a už jí i prohání, tak snad......

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

brut

to je škoda. I když je jasný, že ne vždycky to jde. Tak to třebas vyjde o fous později. Hlavně ať se hodí brzo do pohody.

davidkova renata

já myslela taky, že tam je to dobrý? Ale taky jen z doslechu, od chovatelky kavkazáků.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání