Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Černé chlupy u zl. retrívra
Autor Zpráva
Axa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2005 21:18
- Nahlásit

Prosím o radu. Mám14ti měsíční fenku zlatého retrívra, s PP. Poslední dobou hodně línala, ale na hřbetě jí mezi světlými chlupy vyrůstají chlupy černé. Fenka má jakoby našedlou barvu. Krmím Acanou pro štěňata velkých plemen. Co s tím???
Díky.

patulka189
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2005 10:06
- Nahlásit

ahoj nevím přesně co stím ale možná jí chybí vitamíny dojdi se zeptat vetáka nebo jiného chovatele,já mam 18měsíčního zlatouše.

Evik
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2005 13:31
- Nahlásit

Axa

já jsem se nedávno setkala na venčící vycházce s klukem, který měl na první pohled zlaťáka, prokvetlého taky černými chlupy.....Zvědavost mi nedala a zeptala se, co je to za zvláštní plemeno retrievera...On mi řekl, že psa koupil, jako údajně "čistokrevého" zlatého retrievera, jenomže bez PP....potom se prý z jiného zdroje dozvěděl, že ten "chovatel", který mu štěně prodal, kříží zlaťáky a flat coated retrievery, protože mu s toho vycházejí štěňata se zajímavým zbarvením....pak je vydává za čistokrevné.....

Doufám, že to taky není Tvůj případ....ale ty ho máš s PP, tak to by snad měla být záruka, že jde skutečně o zlaťáka.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání