| Autor |
Zpráva |
Kairo
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
Chtela jsem se poradit. Moje trileta fena si zlomila horni stolicku. Teda ma z ni odlomeny jen kousek ale ted to ma vyrtane a bere leky. Jen mi dost lidi rika ze by ten zub vytrhli a dalsi zase ze ho zachranit tak nevim. Mohli by jste mi prosim poradit? V utery jdem na kontrolu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 23:44
- Nahlásit
naše skoro čtyřletá fena měla zlomenej špičák, po nějaký době začal černat a vet ho bez milosti vytrhl. docela nechápu, proč ho váš vet chce zachránit ? řekl proč ?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 23:56
- Nahlásit
pokud se zaplombuje muze vydrzet do smrti mam fenu co ma plombovany tri spicaky a je s tim bez problemu uz roky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:10
- Nahlásit
Kairo
Tosině jsem nechávala plombovat zlomený řezák, chtěla jsem ho ponechat kvůli výstavě a je to OK. Kdyby začal dělat neplechu, už ho teď můžu i vytrhnout , ale je to dobře udělané, i když už kouše kosti, tak zub drží.
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 19:55
- Nahlásit
No veterinar tu stolicku taky chce ponechat hlavne kvuli vystavam a pry se ji i lip bude zrat nez kdyby ji nemela. Tak uvidim co rekne zitra jestli to pujde ven a nebo to zaplombuje. Ja jen ze mi dost lidi rika ze ji zbytecne nechavam trapit a ze se mel vytrhnout rovnou
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:06
- Nahlásit
pokud lze zub zachranit je to vzdy lepsi.
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:50
- Nahlásit
Tchor
Dekuji. Takze myslis ze ji tim netrapim?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
podle me ne. V prirode se IMHO taky vlkum obcas zlomi nejakej zub a co vim, zubare nemaj. Nekdo rikal, ze se to muze i zatahnout, tak nevim
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
inu
po nejaky dobe se otevrenej zub "zkazi" je lepsi zub zaplombovat a bude fingovat dal, asi bych neresil rezak, ale stolicku bych nechal opravit urcite.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
hm,na tom asi něco je.
Já s tím zkušenosti nemám. Mikóšo si zlomil dětskej špičák, ale to se tak nějak spravilo samo, když přezubil
|