Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zachrání granule s jehněčím plynatost psa?
Autor Zpráva
Meemies
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:24
- Nahlásit

Dobrý den, máme sedmiměsíční štěně bostonka, které strašně prdí (podle ostatních chovatelů tihle psi prdí normálně). Žral Acanu, ale ten smrad byl docela nepředstavitelnej, tak teď zkoušíme přejít na Eukanubu pro malá plemena, smrad je menší, ale přesto je. Jak je to s granulemi s jehněčím? Dokázali by tohle aspoň trošku spravit nebo jsou jen pro alergické psy?

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:26
- Nahlásit

nemyslím si že to bude o jehněčím, ale spíš o kukuřici, ta tuším nadýmá ... ale ruku do ohně za to nedám

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 22:07
- Nahlásit

Meemies

V jehněčím Nutramu jsou nějaký byliny proti plynatosti a podle mě to fakt funguje.

I vetové to částečnš potvrzují, protože se vykytuje názor, že při torzi žaludku má pes, kterej žral jen granule, trochu lepší prognózu. Ale kdo ví.

Meemies
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 12:35
- Nahlásit

A jenom v tom Nutramu? V ostatních s jehněčím ne? Já nevim, před nedávnem měl od veterináře dietku a dostali jsme dietní Eukanuba, po těch to vlastně vůbec nesmrdělo, takže by ho přítel nejraději krmil pořád jenom jima, ale je to ještě štěně a ne tlustý, takže je to zbytečný a ráda bych našla vhodnější variantu.......

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

Meemies
mozem povedat, ze odkedy krmim hlvane prirodzenou stravou, tak prestali tieto "prdlave" problemy. Predtym dokazal smrdiet dost statocne

WaldaI vetové to částečnš potvrzují, protože se vykytuje názor, že při torzi žaludku má pes, kterej žral jen granule, trochu lepší prognózu.

zvlastne, ja vsade pocuvam presny opak - totiz, ze krmenie granulami je na vznik torzie rizikovejsie nez krmenie prirodzenou stravou

Amir
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 16:43
- Nahlásit

Meemies
podle ostatních chovatelů tihle psi prdí normálně
to můžu potvrdit, znala jsem bostonka, byl to opravdu úžasnej pes ale prděl jako ďábel

smrad je menší, ale přesto je. Jak je to s granulemi s jehněčím
my žereme jehněčí s rýží ale taky prdíme jenže nejsme bostonek tak se to dá vydržet

Teď ale vážně, myslím, že bostonek prdět bude pořád ale když koupíš granule v kterých je přidána Yucca schidigera – snížení zápachu exkrementů a výtažek z čekanky – podpora „přátelských mikroorganismů“, snížení plynatosti, tak problémy omezíte.
A pozdravuj chrochtavou tlamičku, mám bostonky moc ráda

Meemies
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 17:35
- Nahlásit

Amir
Aha, tak děkuju. Ten náš naštěstí nechrochtá
Když jsem teď koukala na granule s tou yuccou, tak jí mají třeba granule Nutram, máte je někdo ozkoušené, jestli by třeba právě ony pomohly?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání