| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 09:13
- Nahlásit
Už od probuzení je Mambice hrozně umrčená a protivná a podle toho, jak si pořád tře hubu a kňourá u toho soudím, že ji bolí měnící se stoličky.. Nemáte někdo radu, co s tím?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 09:17
- Nahlásit
Asi žužlat hračky aby mohla ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 09:33
- Nahlásit
reneeSKA
Nechce.. Akorát se jí moc líbí, když ji tu tlamičku zvenku masíruju. Ale už mě bolej prsty.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 11:37
- Nahlásit
bullvnouzi
Akorát se jí moc líbí, když ji tu tlamičku zvenku masíruju
Přesně to jsem ti chtěl poradit. Já masiroval dokonce zevnitř, přímo dásně. Nějaký psrty mi po tom ještě zůstaly.
|
pollies
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
Naše štěně žužlalo polštářek. Vždycky ho tak ocucával a masíroval si to sám
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 15:52
- Nahlásit
Na americkych forech doporucujou davat steneti kostku ledu nebo treba zmrzle kousky masa apod. Mne z te predstavy spis zuby zacnou bolet, steneti mozna prestanou.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit
Kromě chlazení se dá použít i gel Calgel - prodává se v lékárně, je určen pro děti se stejnými potížemi.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:23
- Nahlásit
Radecha
je určen pro děti se stejnými potížemi.
hm a moc nezabírá a obsahově se mi taky nelíbil..takže bych to nedala aspon tohle děcku a ani psovi takže zrovna tenhle bych nedala...
corgi
kostku ledu nebo treba zmrzle kousky masa apod.
no dětem se kousátka taky řádně chladí v lednici a neva jim to
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:03
- Nahlásit
sarax
hm a moc nezabírá a obsahově se mi taky nelíbil..takže bych to nedala aspon tohle děcku a ani psovi takže zrovna tenhle bych nedala...
Komu moc nezabírá? Nevím jak moc to pejsek poví nebo nepoví, ale někteří klienti se pro něj vrací. Je to lék na bázi lokálního anestetika (takže "chemie" v něm samozřejmě je), ale je a schválen pro mimina (resp. děti myslím od 5 měsíců).
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:07 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Radecha
no tomu miminu jsem to měla dávat a říkám že nezabírá zrovna tenhle...a pokud nezabere děcku tak se to pozná..ale pejsek to nepoví že a lidi do nich cpou co se dá než by přemejšleli
Je to lék na bázi lokálního anestetika (takže "chemie" v něm samozřejmě je
sem nepsalal že chemie ,ale to že mi vadí přímo co v tom je...v celku výrazům chemie a anestetikum rozumím neboj
jako myslím že je to zbytečný prostě psům cpát žeáno....
(pokud to není extrémní případ)
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:55
- Nahlásit
sarax
Myslíš, že pokud nezabere lidskýmu miminu, tak se to pozná, a pokud nezabere pejsčímu miminu, tak se to nepozná? Nepředpokládám, že by si někdo chodil kupovat něco, co se mu neosvědčilo...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
Radecha
Nepředpokládám, že by si někdo chodil kupovat něco, co se mu neosvědčilo...
to já klidně..ono totiž placebo funguje i na pány..celkem často...někdy je chlazení,masáž a třeba tvrdej chleba lepší..to zabírá i miminkům
pokud nezabere pejsčímu miminu, tak se to nepozná?
Nevím jak moc to pejsek poví nebo nepoví,
myslím tím to že fakt to pes nepoví že a lidi fakt koupí cokoliv..i u veta...
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:28
- Nahlásit
No, upřímně, já to svejm psům taky nedávala, dokonce jsem je ani nechladila, ani nic jinýho.
Ale jsou lidé, kteří mají pocit, že pejska zuby bolí, ať už při prořezávání, nebo po nějakém zákroku, gelík jim nabídneme a popisují zlepšení (zklidnění, ústup naříkání apod.), popř. ho příště koupí zas. Těžko říct, do jaké míry si zlepšení vsugerují, a do jaké míry prostě funguje ten lidokain.
Asi je to individuální, ale např. v pastilkách proti bolení v krku je taky, a po vycucání dvou jsem polykání taky necejtila, i když před tím to bolelo nesnesitelně.
|