| Autor |
Zpráva |
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 07:40
- Nahlásit
Mate nejake rady na prirodne produkty proti klistatum? Presny nazov a kde to mozeme zohnat? Diky - docela to specha, protoze nas spot nefunguje a musime cekat este tak tri tyzdne ak budeme chciet dat druhy... Kazdy den vytahujeme od 3-5 kliestat z kazdeho psa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:31
- Nahlásit
Mipooo
My používáme obojek Scalibor, je proti klíšťatům, blechám, komárům a jsme s ním hodně spokojeni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mipooo
Jak účinné to je nevím, ale vím o pár lidech, co kombinují podávání vitaminů B a česneku. Jak na sobě tak na psech. Prý jsou spokojeni. Měl by pak ten savec klíšťatům nechutnat.
Za vyzkoušení nic člověk nedá - já si na to jen nemůžu vždycky vzpomenout. Jinak už bych to měla odzkoušený.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:36
- Nahlásit
Vím, že na komáry krom pangaminu (vit. B - viz. PetraK) platí TeaTree Oil, na ty klíšťata...netuším... Ale dají se koupit "přírodní" antiparazitní obojky...
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:46
- Nahlásit
Bubacek
dik, akorat to nesmiem pouzit teraz, lebo to by psov asi zabilo - je to defakto dvakrat tolko chemie nez predtym...
Mimochodom, dobry alias Bubacku
PetraK blanulinka1
to mi presne poradila vcera kamoska... A ty prirodni antiparazitni obojky normalne v chovprodukte?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
mne se nesvedcil ani cesnek, ani B vitamin, ani jine prirodni tentononc v podobe aromatickych znamek a obojku, bohuzel :-/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
Mipooo
někdo mi radil eukaliptový olej a tím napustit kožený obojek...
Mám to zatím týden ani jedno klíště a pejsa krááásně vonííí tak uvidím jestli to bude fungovat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:14
- Nahlásit
dejavu
na Tebe nebo na psy nebo na oboje? Je možný, že to funguje třeba jen u vybraných jedinců něco jako koktejl krevní skupiny /nebo jiných krevních složenin či tělních tekutin/ a toho česneku s béčkama?
Jsou přece lidi, který tahle havěť moc neotravuje, tak je to možná daný krví?? Takže u jednoho by to zabrat mohlo a u jinýho, kdyby se do toho naložil, tak prdlajs?? Co? Mohlo by to tak být?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:25 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
http://mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=3222&ka t=137
Tohle jsem loni kupovala ja a byla jsem s tim spokojena
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Mipooo
Myslim, ze od Hery su obojky prirodne, bez chemie... Ale s ucinostou nemam skusenosti.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:17 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mipooo
Tento jsem loni dostala jako bonus za zpoždění dodávky , ale obojky nepoužívám, takže netuším...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
Taky jeden odkaz: http://www.baron.cz/pes/klistata-blechy/i-1
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
jeeee, tak toho je hodne, otazkou co skusit ideme do chovproduktu a uvidime co nam daju... DIKY!!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:25
- Nahlásit
a co zkusit toto: http://www.tagisky.cz/aroma_karta_krok1.asp?menuId =15&indexObjektu=118
švagrová to měla na psovi a prý jim to fungovalo báječně...
|