| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Čen 2005 20:12
- Nahlásit
kameny
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 09:34
- Nahlásit
Miluju kameny a z každé cesty si nějaký dovezu a o stejnou věc prosím i své známé a čím větší, tím lepší. No a kameny a psi? Slouží jim jako vynikající očůrávací místo, jako vyvýšená pozorovatelna. Jiný vztah naši psi ke kamenům nemají.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 10:59
- Nahlásit
Evička
dobře si zhumornila pravděpodobný dotaz "tazatele" Možná se chtěl zeptat na močové kameny, ale takhle to vyznělo fakt dost komicky
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:02
- Nahlásit
Tak co jsem měla napsat. Byla to moje asociace pod pojmem kameny. Třeba to zrovna tak chtěl. Mám už doma na zahradě nádhernou sbírku. To je jako kdybych napsala třeba - bota. Aco jako?
|
bord
|
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:19
- Nahlásit
Evicka
BOTA-leží bota zaprášená,v koutě se krčí,pozor dobrý si dává - hle!Cosi na ni čučí!!Zmetek to jakýsi chlupatý,zuby na ni cení a hrozivě vrčí.Tumáš prcku!klepne ho bota přes čumák,ozve se kviknutí a cosi pryč se kulí.Zase jednou zvítězila - jen lesklé korálky očí co v koutě se blýskají tuší,že ne nadlouho.
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 22:21
- Nahlásit
Ahojky,tak to bylo super,můžeme rozjet debatu třeba téma "zamilovaný pes,co mi bučí na dvoře" borde napiš něco Hárání zdar:
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Čen 2005 23:49
- Nahlásit
Zamilovaný pes co mi na dvorku bučí
zasněně do dáli skrz laťky čučí
teď celý měsíc bude tu kvílet
pomalu z něho začínám šílet
do dáli zoufale posílám volání
už je tu zase no tak zdar hárání.
|
bord
|
# Zasláno: 1 Čec 2005 07:36
- Nahlásit
elvira
Zas tu máme hárání - to přírody volání,na jaře,v létě,na podzim, a dokonce i v zimě,čubičky klidně kapou si tu pilně.
Kudy projdou- to je vůně!!Nejeden pes už z toho stůně.Co jsou platné paničce mé povely, nevidím a neslyším,mám je všechny v ...
Na tváři vilný výraz,v očích toužebný mám pohled,kolem sebe pátrám,je-li čuba na dohled.
Už ji vidím!Avšak běda,paní moje zavelela,k domovu mě dokopala.Zavřela mě na dvorek,přistrčila kastrolek.Moje hoře nemá konce,mají mě snad za pitomce?!
Tak tu bučím jako vůl,ze života mám jen půl...
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 09:23
- Nahlásit
No tak to mě rozesmálo,začali jsme den záchvatem smíchu nebot to je jako u nás,akorát čubička taky kvílí u nás doma,a oba kluci bučí dvojhlasně a sousedi kvílí,zdarec Elvíra
|
bord
|
# Zasláno: 1 Čec 2005 10:20
- Nahlásit
elvira
No nazdar - to u vás musí vypadat nějak takhle:
Pes - skučí doma na vrata,JÁ CHCI DĚLAT ŠTĚŇATA!!!
Fenka jemu odpovídá - Tak se ukaž,zda jsi třída..
|