| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
RenataL
xroll
no jo ale, jaký bylinky, když se vlastně neví co chudák pesan? To je fakt hrozný, 21. století a tohle je běžnější zážitek u veterináře. Kde se pěstujou ty dobrý doktoři???
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:08
- Nahlásit
PetraK
Jakékoliv bylinky, které podporují močové cesty a vylučování moči. Tedy běžný urologický čaj (který by se dal dát i dětem). Nebo třeba jen vřes. A k tomu lichořeřišnici kapky na potlačení bakterií. To by mělo stačit jako "udržovací" do úplného vyšetření.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:15
- Nahlásit
RenataL
aha , no já to brala tak, že bylinky jsou sice fajn a hodně můžou pomoct, ale přeci jen je to lék, tak aby třeba nevhodná kombinace spíš neublížila.
|
xroll
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 11:04
- Nahlásit
Tak jsme byli v pátek v Praze u pana doktora Naxery staršího. Udělat rentgen, vyšetření prostaty přes konečník,katetrizaci, prohlédl rozbor moči z Plzně a navíc nám ještě vyšetřil bolavou zadní nohu.
Problém nám vznikl chronickým zánětem z předkožkového vaku který se rozšířil do močového měchýře a do prostaty. Napsal nám antibiotika, něco na srážlivost krve kvůly krvavým výtokům a dal nám pastu na okyselení moči.
Dost mi vyrazil dech i cenou. Včetně té pasty sem platil asi 520 Kč. To sem v Praze platíval 1000Kč jenom za rentgen.
Takže i když sem měl na tachometru po návratu 350 najetých km, budem se léčit tam. (Jinak kastrace se dneska už dělá kvůli prostatě jenom u starých psů v nejtěžším stadiu.). Já má psa pět a půl letého ve výborné kondici a v Plzni mi řekli, že je kastrace nevyhnutelná. Vykastrovali by ho a zánět by mu zůstal. Fakt paráda..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 13:42
- Nahlásit
xroll
takže měl původně klasickou balanitidu jako mladej chlap a z toho zánět močáku.
|
xroll
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Nevím, odmalička měl takové žluté výtoky . Když se to objevilo vyplachovaly jsme to opthalmo septonexem, a heřmánkem. Kdysi nám jeden doktor řek, že to má každý pes, že je to normální, tak jsme se s tím moc nevzrušovali.
|