| Autor |
Zpráva |
Kasia
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:04
- Nahlásit
ahoj všem, kolegyně si pořídila jorkšírka bez PP (teď jí jsou 3 měsíce) a včera byli u veterináře. A ten jim řekl, že mají moc velká ouška a že se nejspíš nepostaví, a doporučil kolíčky...jenže udržte na štěněti kolíčky, že jo
ale slyšela jsem o vylepování oušek (leukoplastí)...teda u NO, dělá se to i u jorkšírků? a když jo, tak prosím jak?
díky všem
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:10
- Nahlásit
Kasia
dyť o uši nejde, zvlášť u bezpapíráka, já bych ho nechala žít a nemučíla (s nadsázkou) vylepováním
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
reneeska
no já vím...já bych to taky neřešila...dokonce se mi to líbí víc...ale o mě nejde.
Takže bych fakt ráda věděla, zda se to vylepuje nebo ne, prý se i vyholují chloupky v uších.
|
Bara_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:23 - Změnil/a: Bara_
- Nahlásit
Kasia
taky doporučuju vyholit ouška zezadu, stačí jen ostříhat, ale je to hezčí a praktičtější, zvlášť u štěnat pak uši líp drží
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
Kasia
Hlavně pokud nechce tak je prý postavený držet nebude ... a just nebude když majitelé chcou ...
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
Bara_
no super, díky
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:31
- Nahlásit
reneeska
já ani nevím, jestli ten prcek vlastně ví co chce
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:27
- Nahlásit
Tady je návod na podlepování oušek:
http://ike.gulage.com/usi.php
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:56
- Nahlásit
kromě podlepování mám odzkoušené (ne na yorkovi, na jiném prckovi, ale princip je stejný) ještě přidávání želatinových tabletek, které se normálně používají na klouby. Ale pozor - žádné chondro atd., ale želatinové. Chrupavka se zpevní a spolu s vylepováním by se měl efekt dostavit.
|