Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Srst u psa
Autor Zpráva
springra
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:03
- Nahlásit

Ahoj, nemáte někdo nějakou "vychytávku", čím se dá zlepšit (v mém případě ideálně zrychlit růst) srst psa? Zatím jsem slyšela jen o přidávání trochy oleje do potravy... Děkuju

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:06
- Nahlásit

máš špringříka ?

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

růst srsti porporuje biotin, prostředky s biotinem se prodávají určitě ve zverimexech

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:17
- Nahlásit

springra
Kronch olej, fakt funguje nevím, jestli zrychlí růst, ale zkvalitní .-)

springra
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:51
- Nahlásit

mac1

Jj, fenku, 4letou

springra
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

mac1
Mucholabka

děkuju, zkusím teda ten prvně ten olej, přeci jen je to asi levnější a přirozenější záležitost...

Opicka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 11:32
- Nahlásit

Výborný je kronch olej,ale je jen na zkvalitnění.Na růst bych vám doporučila Vital Energy z www.profikosmetika.cz
je to trošku dražší záležitost,ale stačí koupit edno malé balení a srst má velké přírustky za měsíc.Ale nevím jak moc je srst zničená a krátkáJezdíte na výstavy?

springra
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 12:22
- Nahlásit

Opicka

Ani tak poničená není, jako že si lumpica jednoho dne okousala závěsy a od té doby jí to ne a ne dorůst do původní délky (a ten rozdíl je značnej).
Na výstavy jsme dřív jezdily, a to hodně, teď už kvůli tomu ne. Ale zjistila sem, že nemáme nikde napsanou výšku psa, která je pro uchovnění potřeba, takže musíme na nějakou ještě jet. A to je právě to, proč řeším, jestli by nějak nešlo těm závěsům pomoct...

Opicka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 15:41
- Nahlásit

Tak to bych koupila ten Vital energy zatím mi u všech pejsků pomohl

Janis
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:19
- Nahlásit

Před lety se doporučoval MURNIL. Dostane se v lékárně, která se trochu specializuje na veterinární léky, nebo u veterináře. Myslím, že do dnešního dne není překonaný jeho dobrý účinek.

palma1
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:23
- Nahlásit

kamarádka povídala, že na srst dává tvaroh s vajíčkem. nevím, jestli to je opravdu tím, ale její bafina se leskne jak nová desetikačka

RenataL
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:59
- Nahlásit

Biotin, ale kvalitní, žádné bonbónky ze sámošky Musíš si najít, který bude zrovna té tvé čubině vyhovovat. Mě zabral biocan forte, po něm jsem měla psa i kočku za dva až tři týdny v srsti. A zvenku bych zkoušela zábaly s olivovým olejem, pokud se ti nechce do drahých psích olejíčků.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:08
- Nahlásit

na srst doporučuju Fitmin srst fakt funguje. Ale nevím jestli zrychluje růst ... každopádně vyživuje

RenataL
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:19
- Nahlásit

reneeska
my jsme s ním bohužel neuspěli. U koček nefungoval vůbec, línaly radostně dál. Ale jak jsem psala, každému psovi (teda i kočce) sedne něco jiného.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 07:14
- Nahlásit

springra
Opravdu můžu doporučit Vital Energy, mám havaňáka, kterému po aplikaci spot-on upadla snad 20 cm srst, nasadila jsem Vital Energy a už po dvou měsících je přírůstek 8 cm, jde to hrozně rychle, srst je kvalitní, s čímž jsme bojovali po invazi blech, kterých jsem se nemohla zbavit.

Eny
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 07:50
- Nahlásit

springra
mě před lety pomohl ZINPRO, nevím jestli se ještě dá někde dostat, měla jsme to od veterináře, pes v zimě ztratil srst kvůli kožní chorobě a během měsíce byla zase krásnou huňatá. Jsou to keksíky a moc jí chutnaly, a to to byl pořádný nežravec.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání