| Autor |
Zpráva |
kočlík
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:38
- Nahlásit
ahojka... pesan má citlivej žaludek poslední dobou na všechno... minulej tejden dostal kousek sýra a celou noc jsme se chodili "pást" druhý den v poho a pak zase... dnešní noc jsme strávili s pěknou srajdou... uřčitě koupím něco na odčervení protože je asi možný že to bude mít z tý trávy ale jelikož má stejně rozhozejen žaludek chci se zeptat na tu smectu našla jsem tady že 1 sáček na 10kg psa 3x denně (pesan má cca 40 kg - není to moc 4sáčky?) ale nikde jsem nenašla jak to mám psovi podat? rozpustit ve vodě? a jak to do něho nacpu poradtě prosím...
|
Gigi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
Rozpustit v minimu vody a stříknout do huby stříkačkou - je to hnusný (smrdí to jak mokrá zeď, psina mi u toho dělala parádní škleby ).
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:19
- Nahlásit
Ja to rozpustim ve vode a nalamu do toho piskotky, cubina se po tom muze utlouct Me to voni jako puding
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:10
- Nahlásit
Ahoj, když dávám našemu pesanovi smectu, zamíchám mu ji do bílého jogurtu. Zbožňuje mléčné výrobky, takže to takhle bez problému sní.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:07
- Nahlásit
Kelly
... ale obvykle se dává Smecta na průjem či podrážděný žaludek a jogurt zrovna není moc košer na tyto problémy.
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:39
- Nahlásit
děkuji vám za veškeré rady příště kdyžtak zkusím, jelikož se ale pesan i poblil tak jsme zajeli na veterinu... a máme zánět tlustého střeva...takže si pesan bude užívat dietu... teda nevím jestli je to dieta kuře s rejží pro něho spíš svátek tak doufám že po ATB bude v poho... mějte se dík
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 18:52
- Nahlásit
jindriska
jo, já vím.Já dávám pesanovi smectu samozřejmě když má průjem. Ale s vodou mi tu smectu nevypije, tak jsem to vyzkoušela s jogurtem a bylo to ok. Žádný průjem.
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:33
- Nahlásit
Jednodušší je dát tabletu Diadogu. Psům chutná a je jasno s dávkováním.
|