| Autor |
Zpráva |
Hafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 08:05
- Nahlásit
Můj pesan už od včerejška pěkně kýchá. Jinak je veselej, venku blbne, ale možná doma se mi zdá takovej schlíplejší, ale když o tom přemýšlím, tak v poslední době doma víc spí i normálně. Poraďte, co mám dělat. Jestli s ním zajít k veterináři, nebo se to dá nějak vyléčit i doma. Jo a taky máme jít dnes na cvičák, asi to mám raději odvolet, co? Aby nenakazil ostatní pejsky.
Prosím poraďte.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 09:53
- Nahlásit
Hafina
na cvičák určitě nechoďte, když pes kýchá a je spavější....jděte raději na tu veterinu,ať změří psovi teplotu.....Obyčejné nachlazení samozřejmě můžete vyléčit doma svépomocí, ale musíte vědět, že to není nic jiného....raději pejsu nechte vyšetřit.
Jinak když měli naši psi rýmu a trochu kašel.....hodně jim k vyléčení přispěla Echinacea ve formě sirupu. Je to sladké a psům to moc chutnalo (i samotné jen na lžičce). Obsahuje hodně C vitaminu.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 10:02
- Nahlásit
No, já bych na tu veterinu nejradši valila hned, jak se mi pejsek jen trošičku nezdá, ale asi jsem až příliš úzkostlivá. Na tu veterinu raději půjdu. Ať mám jistotu, že je vše v pořádku.
|