| Autor |
Zpráva |
jindriska
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:24
- Nahlásit
Ahoj, včera ráno mi fenka začala zvracet. Pak se zdála v pořádku, ale po příchodu odpoledne jsem našla opět několik hromádek. Odpoledne venku žrala trávu, opět zvracela, večer už klid.
Pije, vodu v sobě udrží. Jestli něco sežrala, tak nevím co, protože už od včerejška se zvratky sestávají z hlenu, pěny žluté barvy. Dnes ráno opět jednou zvracela. Myslíte, že mám ještě počkat, nebo jít dnes na veterinu. Díky, J.
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:56
- Nahlásit
Pokud nemá i průjem a nezvrací krev tak by to nemělo být nic hrozného. Nejspíš by měla mít dietu...den nežrat a pak dát 2 dny rýži a netučné vařené maso.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:12
- Nahlásit
lillii: průjem nemá, spíš naopak, včera, ani dnes neudělala ani bobeček .... a krev žádná, pouze jak jsem psala, žluté hleny. Jedla naposledy předevčírem. Dnes jsem myslela, že bych jí dala trochu rozvařené rýže.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:30
- Nahlásit
jindriska
Tieto "zlte hleny" su uz vlastne zlc co havis vracka, to znamena ze ma prazdny zaludok...myslim ze uz to mal aspon raz v zivote kazdy pes...moj tiez jeden cas takto zvraciaval, trvalo to asi tyzden, po diete to preslo...myslim ze zatial sa nemas coho bat...samozrejme ho kontroluj, ci nieje priliz malatny, uboleny, ak by to pretrvavalo tak veterina...
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 13:01
- Nahlásit
jindriska
Rýži nic nepokazíš.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
... rejžičku spapkala a dobrý. Bude mít dietku a myslím, že bude dobrá. Dík. J.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:07
- Nahlásit
jindrisko safarova, husicky nemas doma
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:17
- Nahlásit
argosek
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:41
- Nahlásit
Kamarádky pes takhle zvracel 14 dní, hleny, zvracel většinou když měl prázdný žaludek, jinak byl ok. Na veterině přišli na to, že má v žaludku balonek, kamarádka vůbec nevěděla, že ho snědl.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:21
- Nahlásit
WhiteWolf: snad to u nás bude jen podráždění. Dnes zatím nezvracela ...
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
jindriska
Anm na to doporucil veterinar hermankovy caj a dietu.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:01
- Nahlásit
jindriska
snad jo
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:16
- Nahlásit
WhiteWolf
... a nevíš, jak balónek dostali ven? Včera zvracela znovu, tentokrát to bylo zelené husté ve žluté kaluži. Myslela jsem, že to odešlo druhou stranou, ale stolici má normální. Večer pojdeme raději na veterinu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:22
- Nahlásit
jindriska
Včera zvracela znovu
no tak to bych teda šla,to už máš dost dlouho...
Jinak jak dostali balonek ven u Whitewolf nevim,ale docela často nelze jinak než operací.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:07
- Nahlásit
ahoj, takže na veterině jsme byli dohromady 3x. Nic závadného nenašli, dostala léky na zklidnění žaludku, krmím dietou. Zvracet přestala, bobky už jsou hnědé (někdy byly černé).
Ale apatie, spavost a celkový stav takové pomalosti pořád přetrvávali, tak jsme jeli do třetice všeho dobrého.
Dnes budou výsledky krve, ale pan doktor se domnívá, že jde o falešnou březost.
Nevím, s tím se setkávám poprvé. Vulvu i mléčnou žlázu má nezměněnou, klidnou, jen se této partii trochu více věnuje a venku je zlá na psy. Doma se nás spíš straní a často mění místa ke chrupkání. Tak to asi vypadá na nějakou lehčí formu falešky, co? Od posledního hárání uběhly 3 měsíce.
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 14:08
- Nahlásit
Ahoj, náš pejsek měl týden průjem, tak jsem mu tři dny dávala jen rýži, stále trochu průjmoval, ale ne tak často, a tak jsem se rozhodla pro denní hladovku. jenže kamarádka mu přinesla takovou tu zelenou vitaminovou kost. Snědl jí asi půlku a tak po hodině jí vyzvrátil. Je to na veterináře nebo má jen podrážděný žaludek z toho, že nic nejedl a najednou tohle? Od veterináře jsme měli z dřívějška tabletku na zvracení, tak jsme jí ihned potom dali, už nezvracel, ale vlastně ani nemá co....
|