| Autor |
Zpráva |
lillii
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:25
- Nahlásit
Máme ročního lhasáčka a dá se říct, že skoro celý život má problémy se zvracení. Zvrací zhruba tak jednou týdně +/-. Krmivo má kvalitní. Byli jsme s ním u veta, ale ten nám dal jen nějaké dietní granule (které nejí) a řekl, že vypadá o.k., tak se mu zdá zbytečné dělat mu celkové vyšetření. Teď když to tak ale pořád pokračuje, tak na něj stejně nejspíš zajdeme. Zkoušela jsem přijít na to z čeho by to mohl mít, ale na žádnou souvislost jsem nepřišla. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Neměl to váš hafík? Popřípadě co by to mohlo být? Díky.
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 16:45
- Nahlásit
lillii
Ahojky, ja bych asi zmenila veta. Taky mi fena dost zvracela a po odberu krve se ukazalo, ze ma citlive zazivani. Ted uz je v poradku. Mela to po nespravne lecbe u jineho veterinare. Ale ze zacatku byla na veterinarni diete a ted uz basti klasicke granule, ale radsi davam jehneci.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 19:17
- Nahlásit
lillii
mela jsem stejny problem...
tady si muzes procist celou diskuzi... http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_5977_0.html#7
jen tak jeste info: krmivo muze mit to nejlepsi, ale kdyz mu vadi nektera slozka z nej, tak se to projevi...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 19:22
- Nahlásit
jeste bych dodala..ze ted krmime hypoalergennimi granulemi pro sensitivni zaludky Trainer fish and potatoes a super..
ani jednou uz nezvracel, hovinka i srst ma paradni
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:36
- Nahlásit
Kairo
Veta bych ráda změnila, ale opravdu už nevím ke komu jít. Byla jsem u 3 v Ostravě a okolí o kterých jsem slyšela, že jsou dobří a ten mi příjde nejspíš nejlepší...ostatní byli docela mimo.
Nevíte někdo o nějakém dobrém?...ale né z Prahy .
nika00
Děkuji moc. Pročetla jsem si tu diskuzi a vypadá to opravdu docela podobně..akorát ten náš zvrací jen žlutou vodu bez granulí.
No jak tak koukám může to být cokoli, takže se bez veta neobejdu. Jen doufám, že mi zase nebude cpát ty jeho slavné granule...Gerry je nechtěl, i když jsem je zamíchala mezi jeho normální.
A jde zjistit nějakými testy potravní alergie?
nika00
Jinak ještě jednou moc děkuji za ten Fortekor pro našeho staršího pesana . Máme teď docela zásobu, protože máme menšího psa, tak je čtvrtíme.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:43
- Nahlásit
lillii
v ostravě byla jsi u Palkovského? super vet po půlroku léčení u mulera jsme tam přešli a vidím o dost lepší výsledky a navíc pesa má úplně něco jiného než jsme vůbec léčily takže.... koho už jsi vyzkoušela?
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:09
- Nahlásit
leila
Ano byla. Zdál se mi taky o.k., jenže problém je v tom, že co jsem tam pak byla 2x, tak jsem už na něj nenarazila a byli tam nějací jiní veti..nějaká mladá holka s klukem (vypadali sotva po škole) a zdálo se mi, že tomu moc nerozumí. Nahodou jsem zrovna tam objevila klíště (sama) a ona by mu ho sama od sebe ani nevytáhla, kdybych jí to neřekla...a pak jsem si říkala, že jsem to raději ani říkat neměla, protože ho ani vytáhnout neuměla..nešlo jí ho ani chytit. Takže Palkovský super, ale ten zbytek...
Jinak jsem byla u Andrleho a chodíme k Dvořákovi.
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:35
- Nahlásit
lillii
Ja jsem spokojena ve Zline v Medipetu. Tam chodim k panu doktorovi Jahodovi. On je takovy, ze nejdriv hleda pricinu a pak nasazuje lecbu. Jinak v Ostrave neznam nikoho.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:57
- Nahlásit
lillii
no to se musíš s Palkovským domluvit vždycky kdy tam bude já to tak dělám , protože podle jeho slov, kolegové to neviděli na začátku a nedokáží posodit pokrok, jestli chceš můžu ti na něho poslat kontakt mám jeho vizitku Jeden z nejlepších podle hodně lidí je tenhle MVDr. Vítězslav Raška tam bych se taky nebála jít. Tua maldá holka tam byla naposled ale dávala nám jenom ATB jelikož Palkovský byl někde pryč, já k němu jdu zase zítra má tam být odpoledne
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:48
- Nahlásit
leila
Díky. Ju prosím kontakt mi pošli, ještě uvidím, jestli k němu zajdu.
Zašla bych tam taky zítra odpoledne, když víš, že tam je, ale bohužel jsme v Německu.
Na toho Rašku taky kouknu.
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:49
- Nahlásit
Kairo
Zlín by v nejhorším taky šel. Díky.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
lillii
jj tak já se po tom podívám napřed musín najít tu vizitku. Jinak Jj no až se vrátíte klidně ho kontaktujte i přes mail a určitě rád odpoví. Raška je prý super akorát Palkovského mám blíž tak si vždycky uděláme pěknou procházku
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:34
- Nahlásit
leila
Jj dík. Jak tak koukám taky máme blíž Palkovského, ale ještě uvidím..nerada bych náhodou narazila na ty mlaďochy .
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:37
- Nahlásit
lillii
jj no proto mi taky palkovský dal vizitku s tefonem přímo na něho aby on mohl posoudit jak se nám to zlepšuje nebo zhoršuje. Takže já tam budu chodit jenom když tam bude on
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
ahojky,
ja mam doma 10 tyzdnove stendo zlataka a posledne tri dni mi v noci resp. skoro rano malo zvracia - nevychadza z neho jedlo ale skor biela tekutina s trochou peny (zaludocne stavy?) urobi mlacku tak do velkosti desatkorunacky. Prichadza jar a pred barakom uz vyrasila trava z ktorej si havko veselo ujeda a neda si povedat. Moze to byt z toho? Z jedla to nebude, po zrani a piti je uplne v pohode. Myslite ze sa mam obavat?
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:11
- Nahlásit
Mika
No já jsem slyšela, že pes žere trávu právě proto, že mu něco v žaludku vadí.
S tou tekutinou to je podobné i u našeho hafíka..žádné jídlo. Taky zvrací od mala..asi budeš muset stejně jako my navštívit veterinu.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
lillii
tak se omlouvám ale vizitka se mi někde ztratila a zaboha jí nemůžu najít, každopádně v neděli teda za týden tam jdu zase na kontrolu a na 100% tam bude palkovsky tak mu o ní řeknu a nebo se ho prostě zeptám kdy tam bývá ju???
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:06
- Nahlásit
leila
Oki, to jsi moc hodná. Díky.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 19:20
- Nahlásit
lillii
tak sem vizitku našla pevná:596913397 mobil:603948609 a mail: palkous@seznam.cz ....... ale v neděli se zeptám kdy tam bývá.....
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:51
- Nahlásit
leila
Moc dekuji !
|