| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 18:15
- Nahlásit
Ošetřující lékaři: MVDr. Marek Kubát
MVDr. Berenika Urbanová
MVDr. Veronika Illíková
Adresa: Hrusická 2616/3, Praha 4 - Spořilov
---------------------
Prosím máte s nimi někdo zkušennosti? Chodíte někdo k některému z nich? Děkuji za rady.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 18:32
- Nahlásit
tohle tema si dej vyhledat, uz se to tu nekolikrat probiralo, vzdy velmi pozitivni reference na Kubata.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 19:11
- Nahlásit
dejavu
a nejen na něj
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 09:46 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Emikami, Kubát je super,
Illíková mladá, šikovná,ale zatím prostě nemá tolik zkušeností jako Kubát, na kterýho se stojí fronta.
Urbanová už tam není, místo ní je tam teď Petronela příjmení, příjmení si nepamatuju, utkvělo mi je to jméno, jsem si říkala nejdřív Berenika a pak Petronela
Illíková se myslím specializuje na králíčky a podobnou havěť
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:37
- Nahlásit
My tam také chodíme a v pohodě ale zatím jsme neměli nic vážného, takže do této míry nevím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:53
- Nahlásit
fromeli
já tam viděla i Urbanovou.... možná jako záskok, ale byla tam
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:29
- Nahlásit
Brut, fakt jo? Když jsem byla naposledy, tak tam byl tedy jen Kubát osobně, ale já chodím stejně k němu a Urbanová už tam na nástěnce nebyla, byla tam ta Petronela.....
Urbanová byla vždy v pohodě, přišla mi dost šikovná a dost rozumná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:42
- Nahlásit
fromeli
jj, šikovná byla, díky ní se začal řešit problém s Balčinou tlapkou.... já taky chodím ke Kubátovi. Nevím ,jestli za některou dr. nezaskakovala, protože tu novou jsem ještě neviděla a ta Illíková měla dovču.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:48
- Nahlásit
brut
u tý nový byla moje kolegyně, já jí furt rvala, že to byla Urbanová a ona ji popisovala úplně jinakt pak jsem koukla na nástěnku a bylo mi jasno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:51
- Nahlásit
fromeli
jestli popisovala tak jako já, tak se vůbec nedivím
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 18:15
- Nahlásit
jestli popisovala tak jako já, tak se vůbec nedivím
brut
no ona je hlavně děsně nevšímavá
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:37
- Nahlásit
Moc děkuji za rady, dneska jsem tam volala a zrovna to Kubát vzal, tak jsem se ptala na co jsem potřebovala, jak je starý?
Přišel mi docela mladý a přišlo mi, že mírně zadrhával, je to tak, nebo se mi to jen zdálo ??? Takže mu fakt věříte, jo?
No já bych nejradši chodila k dr. Královi, ten se tu u nás objevil, ale bohužel pak tu byl jen jednou týdně, a nyní už vůbec, snad sem chodí jen operovat, ordinuje na Šejdru a to ve středu, tak jedině tam, ale nevím, je to tam myslíte o dost dražší? Nyní jsem tam chodila se štěnětem. Kontrola do 200kč. to snad ještě teda šlo, ty příplatky za víkendy teda nic moc, 245kč. a když to nestihnete do 22hodin tak skoro 400kč. to je fakt docela síla., no a předtím jsem tam nechala asi 800 za vyšetření a mastičku na očička, jelikož přibyl ještě jeden problém, tak další asi 400-500kč. Počítala jsem , že to tam ale vyjde hůř. Tak nevím, zda k němu tam, určitě to tam bude dražší, ale fakt mu důvěřuji, a je hrozně milý a hodný na zvířata, a hlavně si myslím, že ví o čem je mluví. Ostatní dny tam jen operuje, je tam asi šefem. No tak hold je dost žádaný.
No a pak tu mám dr. Palkoviče, tam teda nechodím moc ráda, sotva se nadechnu, jsme vyšetřený, vyplázneme většinou tak 500 kč. a vypadneme. Hlavně mě tam vadí sestra, i když mě přijde že to je hrozně milá holka od pohledu, vadí mi její chování ke psům. Prostě se neusměje, nepohladí, nenaváže žádný s ním kontakt, a to mě dost vadí, a také vše tak rychle, že si člověk myslí, že se to až odbyde, přitom plná čekárna není, a trochu víc času by si mohli myslím udělat oba. Zatím jsem neměla akutní problém, abych tam musela jít a mohla zhodnotit, zda nám pomohli nebo ne. No tak zaplať bůh.
Pak jsem dostala kontak na veterinu na Zbraslavi, ale je jich tam víc, prý jsou tam velmi milý, a hodně se zvířatům věnují, pak také někde u Krče. Krč a Spořilov mám ale nejblíže, takže asi zkusím toho Kubáta, teda už jsem tam kdysi byla si tak 3 krát, a dvakrát jsem tam natrefila na veta, ale nevím zda to byl on. Byl docela mladší, štíhlý , vyšší, ale už si to tak moc nepamatuji.
Jak vy praktikujete očkování štěňat. Hodně slyším od chovatelů, též i od poradkyně chovu, že štěňata naočkují tak od 5-7 týdnů jednou vakcínou, a pak až ve věku 3 měsíců kompletně dospělou, pak už nic, jen vzteklina asi v 5ti měsících. Já vždy očkovala, jak to většinou doporučují to znamená ve věku 6-7 týdnů, pak za 3 týdny, a öpět přeočkovat za tři týdny, pak vzteklinu. Ale bylo mi řečeno, že to je zbytečné cpaní něčeho do malého štěněte, že se zbytečně oslabí, na těch asi 14 dní, a když už získává zase nějakou imunitu zase se očkováním oslabí.
Dokonce prý dle jak bych to řekla, no to co je¨napsáno u vakcín v originále, tak se má přeočkovávat ne po roce jako u nás, ale někdy po 2-3 rokách, nyní nevím jestli to řekla takto , či po 3 letech. A my jako blbci to do nich rveme každý rok.
No tak nevím. Je fakt, že ať už se jedná o nějaký přípravek na psi, nebo granule, či očk. látky, tak v orig. je to vždy zcela jinak než český překlad.
Paní si přivezla štěně z Německa, které bylo naočkováno jednou, a mělö tam právě napsané, že další očkování až ve 3 měsících, kompletní vakcínou, může se prý i se vzteklinou, ale to já radši půjdu zvlášť, protože na leptospirozu bývají alergie.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:10
- Nahlásit
emikami
to se mi snad zda ...
zadrhava, zni mlade = je asi blbej + ten dalsi vyber...
ja jdu radsi spat a uz to nebudu cist, jak rikal Werich: "Kazdemu jeho Podebrady"...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:23
- Nahlásit
emikami
nezadrhává a je mladší, ordinují pouze do večera do 20, o víkendu si taktéž připlácíš a jsou tam jen dopoledne v sobotu a v neděli v podvečer.
Jiné veteriny neznám
dejavu
mně to nepřekvapuje
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:31
- Nahlásit
dejavu
No nevím¨co se ti na tom nezdá? Já to myslela tak, že když jsem prostě začla mluvit, tak tím že se mi zdálo že trochu zadrhává, spíše jako tak, že nevěděl co mi má poradit, nevím přesně jak to napsat, pak jsem si uvědomila, že jste tady psali jeho jméno, že si ho chválíte, a první dojem prostě by byl, že na druhém konci je někdo mladý, ne tolik zkušenný. co je na tom divného, každý musí jednou začít, a jistě když začíná tak každý není tak otrlý, aby mluvil plynule, nebo aby se nezarážel, atd. to snad k tomu patří a je to normální, každý není suveren.
Takže nechápu co proti tomu máš, nebo si to snad ¨pochopila jinak? no suvereně ale zníš ty.
brut
vím jak ordinují, mají to na¨stránkách, díky.
mě zas nepřekvapují vaše reakce. jako prostě vždycky, no. co člověk také může tady čekat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:43
- Nahlásit
emikami
možná jen tvůj ústní dotaz byl stejně zmatečný jako psaný projev a proto si to musel nejdřív "přežvejkat", aby ti mohl vůbec něco odpovědět.
Naše reakce odpovídají tvému projevu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:43
- Nahlásit
emikami
spíše jako tak, že nevěděl co mi má poradit, nevím přesně jak to napsat, pak jsem si uvědomila, že jste tady psali jeho jméno, že si ho chválíte
mno pokud si mu to podala jako na foru se nedivím že by klidně i nevěděl....
, každý musí jednou začít, a jistě když začíná tak každý není tak otrlý, aby mluvil plynule, nebo aby se nezarážel, atd. to snad k tomu patří a je to normální, každý není suveren.
Takže nechápu co proti tomu máš, nebo si to snad ¨pochopila jinak? no suvereně ale zníš ty.
hele ty se děsně divíš když se do tebe náááhodou lidi pustěj...jako...ufff
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 01:09
- Nahlásit
brut
No tak to opravdu ne, můj dotaz byl jasný, do telefonu mi problém nedělá mluvit.
No jasně, prostě někdo je chytrý a někdo zase blbý , že?
Ty patříš samozřejmě mezi ty chytré, co vždy dávají najevo těm dalším že jsou blbý.
sarax
hele ty se děsně divíš když se do tebe náááhodou lidi pustěj...jako...ufff
.......divíš se? mně to totiž připadá zbytečné, protože já tohle nikdy nikomu nedělám, i kdyby se mi cokoliv zdálo být bůhvíjak debilní, prostě nikoho nenapadám jen pro legraci.což je zde na dizkuzích dost časté, je lepší sem ani nelézt, protože pokud se tu jentak nešpásuje, a začne se něco řešit, vždy se najde někdo kdo někoho napadá nebo schazuje, či uráží, a vůbec já ü toho nemusím být, vystačíte si sami.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 06:07 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Mno, na to, že máš šest fen, nebo kolik, a neustále nějaká štěňata, už bys v cenách a lokalitě mohla mít jasno...
příplatky za víkendy teda nic moc, 245kč. a když to nestihnete do 22hodin tak skoro 400kč. to je fakt docela síla
No, to je teda fakt síla. Ale ne ceny, myslím tím tvůj přístup. Máš chodit v normální ordinační době.
Teď koukám, devět fen? Hezky to množíš.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 07:18
- Nahlásit
Kubát nezadrhává, je zhruba v mém věku, tedy kolem 36 let. Zkušeností má dost. Ceny jsou přiměřené, rozhodně netahají peníze z kapes. Příplatky za víkendy mají, ale to platíš i za lidi, tak proč ne na veterině. Když to není akutní, můžeš jít v běžnou pracovní dobu a když má člověk něco akutního, tak na peníze nehledí.
Palkovičovi bych psa neukázala ani z rychlíku.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:00 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Tohle doporucuju si precist, hlavne tu burzu zkusenosti pod tim hlavnim prispevkem http://www.kocka-info.cz/tema/asp-2004/news_item.a sp?NewsID=183
prispevky 30. srpna 2005 v 12:59
+ 7. srpna 2005 v 09:49
+ 13. ledna 2005 v 13:56
+ 12. ledna 2005 v 16:02
emikami
vubec nechapu, proc ses tedy ptala na nase zkusenosti, kdyz mas v podstate uz davno vybranou jinou kliniku i doktora a ze sis tedy umela vybrat, to se musi nechat a doktora mas za blbce a nasim zkusenostem neveris. Vsichni, kdo k nemu chodi a ze je tam porad narvano, budou jedine radi, kdyz v cekarne nepribyde dalsich devet pacientu, priste se na nic neptej a nemusime se tu navzajem pak okradat o cas.
Kdyz sem prijdes, poptas se, my ti tu predame zkusenosti a ty tu urazis neuveritelne povrchnim posudkem nekoho, koho so vazime a reknes, ze nam neveris a jeste se tu litujes, ze jsou tu na tebe osklivi, cos asi tak cekala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:41
- Nahlásit
emikami
No jasně, prostě někdo je chytrý a někdo zase blbý , že?
Ty patříš samozřejmě mezi ty chytré, co vždy dávají najevo těm dalším že jsou blbý.
nejde tu o chytrost, ale o způsob projevu a ten tvůj je, když to řeknu hodně mírně, pokaždý zmatený. Skáčeš z jednoho na druhé, vzájemně si odporuješ atd. Pokud i takhle mluvíš, tak se veterináři nedivím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:05
- Nahlásit
emikami
.divíš se? mně to totiž připadá zbytečné, protože já tohle nikdy nikomu nedělám, i kdyby se mi cokoliv zdálo být bůhvíjak debilní, prostě nikoho nenapadám jen pro legraci.
si jako myslíš že tvýmu přístupu se někjdo směje??tvoje vyjádření o Kubátovi mi přišlo dost urážlivý a ne k smíchu...jseš spíš k pláči..jak ti píšou vgejš..vzhledem k počtu psů bys měla vědět kam s nima chodit a za kolik...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:24
- Nahlásit
fromeli
brut
jak tam vlastně Kubát bývá? nevíte někdo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:56
- Nahlásit
Mel
vím.... tady je na ně odkaz
http://www.well-vet.cz/
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 13:05
- Nahlásit
Mel
oni to maj napsaný na nástěnce, kdy je tam přesně on, ale před nějakou dobou přestali objednávat, takže když chce někdo Kubáta, tak si ho prostě musí vysedět.
Většinou tam není v pátek, ikdyž já šla pro odčervovadlo a zrovínka tam byl.
Nejlíp si tam zavolat, kdy tam bude.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 13:06
- Nahlásit
tady je na ně odkaz
ááá Petronela Kraváriková Konečně vím to příjmení.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 13:47
- Nahlásit
brut
jak píše fromeli, maj to akorát na nástěnce, nebo jsem slepá a na tom webu to nevidím...
fromeli
no, chci jít na očkování, to zvládne kdokoliv, jen prostě je to sympaťák, tak bych si došla na něj
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 14:01
- Nahlásit
jen prostě je to sympaťák
jo, to von je
když ho viděl manžel, tak mi pak říkal, že už chápe, proč se tam vždy vykecávám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 15:50
- Nahlásit
Mel
měl by tam být mimo pátku každý den od 10 do 17, ale jsou vyjímky,kdy je tam i v pátek nebo až do těch osmi. Já pokaždý volám dopředu, takže se domlouváme na přesný den a hodinu ( vzhledem k tomu, že se tam nedostaneme před šestou, tak aby tam byl)
|