Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterinář v ČB
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:31
- Nahlásit

Dines
koukám, že už máte zavedenou kartu na všech veterinách v ČB, co?

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:40
- Nahlásit

Bára a Sam
Nemáme..tady si nás vůbec nezakládala, jsme založený jen u Lapáčka a na Vltavě... a byli jsme ještě tady u IGY a u útulku....tak teď zkusíme tu branišovskou, nebo kde to na tom máji je.... teda snad až za dlouho.....
Na očkování půjdem asi k Lapáčkovi

rogersova
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:07
- Nahlásit

taky to řeším,kdo je nejlepší.Mám vyzkoušenou Vltavu, Fialu,Bartoně a teď jdeme k Lapáčkovi.Co veterinář to jiný názor na jednu věc.Mám si asi vybrat.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:10
- Nahlásit

rogersova
JJ, asi ti nic jinýho nezbyde
Zatím jsem nikoho pořádnýho nenašla....co máte za problém?

rogersova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

dlouhodobé kulhání.Na Vltavě nic nenašli,doktor Fiala říkal, že tam je nějaký výrůstek, nebo cysta, tahal jí výpotek a U Hada nám zjistil dyspalzii lokte a nějaký úlomek kosti.

iceman
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:52
- Nahlásit

Zde jedno doporučení na veta v ČB

http://www.esadera.wbs.cz/Vzpominame.html

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

rogersova
Tak s tímhle zkus veterinu u útulku.... tam mi to doporučila jedna známá co chová RTW,že tak doktorka tomu fakt rozumí,tak tam by ti o tom měli říct asi nejvíc....mě se teda osvědčili, protože bez znalosti předešlých diagnóz určili všechno co předešlí veti + ještě pár bonusů navíc
Ty jsi z Budějc? Co máš za hafa?

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:57
- Nahlásit

iceman
No, možná na tom něco bude, ale na Vltavě je to hodně o konkrétních veterinářích

rogersova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:06
- Nahlásit

Dines
ano jsem.Mám 11 měsíční berňačku

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

rogersova
Fakt zkus tu veterinu u útulku....vem RTG od vetů co ti zatím dělali a dojdi se tam aspoň zeptat, za to nic nedáš
Taky mám pajdavýho psa

rogersova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

Dines
na Vltavě nám zpětně řekli, že si za to můžeme vlastně sami, když jsme nezměnili značku granulí (Bosch pro velká plemena).

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

rogersova
Na Vltavu se vykašli, o granulích to není, může to být cokoliv, úraz, špatná osifikace, úlomek, DKK, prostě cokoliv...nebo třeba všechno....zajdi fakt k tomu útulku...nebo není-li ti líto peněz, tak rovnou do Brna na Jaggy......
Muj malej měl úraz jako mimi štěndo, pak asi ve 4 měsících další, jakože nalomenou kůstku v kloubu a nedoosifikovanej anconeus...kůstka srostla, byl na operaci s tím nepřirostlým výběžkem (který se ale mezitím asi transformoval do masité tkáně)-Lapáček, a ve finále mi na Vltavě řekli, že tam má nedoosifikovaný anconeus, který byl operovaný 2 měsíce předtím a nebyl tam, a poslali nás do Brna na artroskopii....no a protože jsem dost chudá na to, abych někde jentak sehnala 25.000,-, tak jsem vzala RTG a začala zjišťovat dál - zpátky k Lapáčkovi, který na tom samém RTG diagnostikoval něco jiného (už nevím co) a pak ten útulek, kde teda nejdřív zjebali RTG, že to je ho*no nasnímaný a tak a pak teda že ten výběžek je tam nějak nestandartně, ale když to bylo operovaný, tak že to asi bude jen slabějc přirostlý, že ten kloub má celej úplně jinak blbě přestavěnej , a že má celkově problém s osifikací u toho kloubu.....a že jestli chchem, tak ať si zajedem do toho Brna na vyšetření, že za to dáme 5.000,- ale že si je takřka jistá, že nám po tom vyšetření tu packu stejně odmítnou operovat, nebo že nám nic nezaručí..... Tak jsem to nechala plavat, dávám chondra na tu artrózu, co tam má (na Vltavě říkali, že asi jako 13letej pes) a nechávám to osudu

rogersova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:48 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit

Dines
20 tis. taky dohromady nedám.Tak zkusím ještě toho Lapáčka, když už jsem tam objednaná a uvidím.Určitě začnu dávat nějaké chondro.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:54 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

rogersova
Co se chondra týče, tak nám pěkně zabral ChondroCan(během 14 dní), jenže mi nevyhovovalo podávání (je to sypký prášek), tak teď dávám CanVit a asi taky dobrý....abych řekla pravdu, tak už to nějak nezkoumám- pesan žádné větší problémy nemá a já se tím nějak zaobírat nechci - doporučení veterinářů bojkotuju, a pesan na tom zatím hůř není....Hlavně už ani nepoznám, jestli kulhá nebo ne - jsem už tak zdegenerovaná, že to fakt nevidim dokud ho to opravdu nebolí a nebo nezačne skákat po třech
Ještě Wami má vyzkoušený Giom, a taky o něm uvažuju....ale počkám až doberem co má teď a pak asi podle financí, dávkování a tak....

A víš jak, já už byla rozhodlá vykrást banku, zadlužit se na pár let, nebo takněco a to dokonce i v případě, kdy by mi řekli, že je alespoň dost pravděpodobné, že by byl pes o operaci OK

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:25
- Nahlásit

teda já jen zírám, co se otý Vltavě ještě nedozvim..
iceman
znám také lidi z ČB, co se jejich jokšír neprobudil z narkozy po čištění zubního kamene. Také mu bylo 6 let a byl naprosto zdravý..to je normálně na žalobu, tváří se jako seriozní klinika, člověk jim tam nechá těžký prachy a oni mu nakonec usmrtí zdravé zvíře.hnus

jdu tam za měsíc na kontrolu DKK a tohle mi na optimismu moc nepřidalo

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:27
- Nahlásit

Bára a Sam
Klííííd, Sam je mladej ,zdravej, a velkej
a budeš tam mít Šebka

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:31
- Nahlásit

Dines
nojo, ale četla si ten odkaz? Docela síla, ne? A pak jako žádná omluva, jen tohle je standatní postup, takhle to děláme, za to že pesanovi nevydrželo srdíčko nemůžeme...??
Bych pak toho veterináře asi něčím těžkým bacila po hlavičče..a tak nějak tuším, že to byl pan Santa..

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:37
- Nahlásit

Bára a Sam
Tak netuš a pomoz mi v budějkách najít toho nejlepšího veta
A na tu DKK, je tu Šebek, tak ti stejně nic jinýho nezbyde

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:39
- Nahlásit

Dines
u IGY Jabulková už taky ne??

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:43
- Nahlásit

Bára a Sam
POté co jsem si u ní byla nechat vyndat stehy a ona jich tam půlku nechala, tak u mě taky dost klesla....

RenataL
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:31
- Nahlásit

Ve Vimperku je dr. Janásková.
Dines A zkoušeli jste Artrocan? Ten v těchhle případech zabírá rychle a dobře. Jsou to tabletky a většině psů co znám to chutná.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

RenataL
Ta moje popelnice sežere úplně všechno.... my to hlavně podřebujeme dlouhodobě.... tak výhledově nejlépe 14ti letou kůru A zatím sme zkoušeli jen Alavis, ChondroCan a CanVit

RenataL
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:00
- Nahlásit

Artrocan se dá dávat od štěněte, hlavně ho nemusíš dávat pořád ale vždycky jen kůru a pak pauzu. Známí na něm měli americkou buldočku několik let. strašně kulhala, jak jí bolel kloub, vet pro ní už nic udělat nemohl než prášky, ale po tomhle se hodně zlepšila. Není moc levný, ale oni před tím vyzkoušeli kde co a tenhle skoro jako jediný nějak viditelně zabíral.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:05 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

RenataL
Promyslím,uvidím...
No, teda nevim, koukla jsem na "diskusi" na tý jedný stránce co ho prodávaj a když jako prevenci tam doporučili 5 tbl denně, tak by mě to asi jakože zruinovalo

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:53
- Nahlásit

Tak mám "konečně" první blbou zkušenost s milou paní veterinářkou z pražské ..... 800,- v háji za léčbu něčeho co vůbec nebylo - a psa momentálně úplně v háji kvůli neléčenému

Tak zase beru na milost Lapáčka - jen zapomenout co bylo, a doufat, že už s ním nikdy "problém" mít nebudu

Kruci, mě to tak štve

Barus
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:56
- Nahlásit

Jako Jabulková mi přijde drahá jak pr**e. Šly jsme tam s rýmou a platily přes 400. Dostaly jsme teda sirup za 200, ale za co byly zbylý peníze opravdu nevím... A to mi ještě předepsala lidský kapky do očí (že do nosu jsou jen spreje), anopyrin a vitamin C, kterej teda jedinej chápu. Rýma se jí vrátila a vypadá to na alergii. Když nám pak štěndo opravdu onemocnělo, mělo horečky, průjem a zvracelo, tak jsme šli k Lapáčkovi a platila jsem 350,- za 4 injekce antibiotik a ještě jsme dostaly antibiotika v tabletách na dalších 5 dní...

Matejka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:14
- Nahlásit

Nám vyhovuje veterinářka Jana Kvičerová ve Větrné u Vavřína, ale bývá tam jen v pondělí. On prý taky není špatný, ale ještě jsem nenměla tu čest

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dines

My máme velmi dobré zkušenosti s laserem při léčení opařeniny.Naše blbka podrazila klukovi s vroucí polívkou nohy a odnesla to kůže na zadku a ocasu - děsné,mokvavé,bolestivé.spravil to laser a satelit kolem krku.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání