Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pro PUDLAŘE a majitele dlouhosrsťáků
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 03:06
- Nahlásit

Ahoj,

jaké zkušenosti máte se šampony pro psy, a v čem koupete své miláčky? potřebovala bych poradit.

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 07:28 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Koupu teď momentálně v KWčku, jinak v tom co je zrovna po ruce (i obyčejnej sprcháč )
Vzhledem k tomu, že koupu tak asi dvakrát mezi stříháním (tj.cca 8-9krát do roka) tak to nijak moc neřeším
Ale to KW mam doporučený, teď mam spešl černý a z tý postele to už asi v životě nedostanu (pesani koumali co to jako jéééé?)

Fík
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 08:26
- Nahlásit

Dines

no, totiž já jsem koupala v héénd nad šóóóldrs, a neměl celou dobu zplstnarělé cucky, te´d byl vykoupán před stříháním v nějakém šamponu na psy a začali se mu dělat.-(

monika
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:01
- Nahlásit

v héénd nad šóóóldrs

Fík
já v něm taky Lexanu koupu. Taky bez problémů a jednou jsem dostala nějaký psí šampon a nešlo ji rozčesat.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:29
- Nahlásit

Fík
My používáme bea natur kosmetiku a je to naprosto bez problémů URL, dá se tam vybrat přesně šampón a tak všechno podle typu srsti psa, nám žádný šampón moc nevyhovobval, ale s tímhle jsem naprosto spokojená

Opicka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 15:02
- Nahlásit

Já používám beanatur,all systems(šampon a kondicionér),ochranný olejový krém od summerwinds,chris christensen(objemový sprej)

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:09
- Nahlásit

Kedze po KW mi pes vzdy zmokval - dermatitida, tak kupem len v detskom johnsons&johnsons, po ktorom ma nikdy nic podobne neprekvapilo

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:03
- Nahlásit

slyšela jsem že psa by člověk nikdy neměl koupat v lidském šamponu-mají úplně jiný ph pokožky

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 22:32
- Nahlásit

Johule
Tak moj ma potom asi nase pH, pretoze jedine ludsky sampon mu nesposobuje problemy

Anlie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:00
- Nahlásit

Fík
K8moška teda taky koupe v KWčku, ale pak to ne rozčesávání stříká GlissKurem nebo Dovem (jak jsou ty spreje pro lehčí rozčesávání) a spokojenost...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání