| Autor |
Zpráva |
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 16:00
- Nahlásit
Lidičky moje jorkšířice dneska začala mít tiky v noze. Po chvíli vždycky tou samou nohou začne kopat. Jakoby v ní měla tiky, nevíte co s tím? má to už asi dvě hodiny, ale jinak ťapká úplně normálně... Není to třeba tím že už má delší drápky?
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 17:27
- Nahlásit
No arleen ma tady ty svalovy spasmy furt......nemeli jste proste delsi den, nebo je to dalsi provokace od mistnich ehm?
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 17:58
- Nahlásit
Klarinetka
nevhodný text vymazán ADMIN
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:47
- Nahlásit
zelmont to je vtip????
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:49
- Nahlásit
Naštěstí s sebou necuká.. ale trvalo to tyjoo. Delší den? Nee spala dlouho, pak sme se byly proběhnout po dvoře a doma jí to začlo.. Žádná provokace to není... A řezat jí rozhodně nebudu. Nevím jako proč bych to měla dělat???
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:01
- Nahlásit
Klarinetka
Protože to pomáhá dokonce se povede že nejenom to s tou nožičkou, ale moch by se jí taky přestat zvedat hrudníček.
Když se kácí pes, tak lítaj řízky
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:10 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Klarinetka
zelmont to je vtip????
ano, a hodne blby, on je tu za ftipneho...
kedy ma tie tiky? za bdela, za spanku? Po vascej namahe?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:17 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Klarinetka
Ignoruj ho...
Zemonta jako, ne svýho psa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:23
- Nahlásit
Klarinetka
Mohl by to být nedostatek hořčíku. Zvyš jí dávky Mg v krmné dávce. Můžeš jí třeba rozpustit do vody šumivou tabletu, ale nedělej to každý den, nebo ji předávkuješ . No, jorkovi bych asi nerozpouštěla ani celou, spíš jenom půlku
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 20:44
- Nahlásit
No předtím běhala celkem zběsile po dvorku, měla to za bděla a když usínala tak jí to probíralo... Docela sem se toho lekla, měla to asi v celku přes tři hodiny, ale teď už naštěstí žádná známka ) Jako mám koupit normálně hořčík v lékárně? Či u veta?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:07
- Nahlásit
Aša to měla ve "své sezóně", když se jí rozjela kůže...nesvědí pejska něco?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:12
- Nahlásit
Klarinetka
Jako mám koupit normálně hořčík v lékárně? Či u veta?
Normální hořčík pro lidi. Prodávají to v každém supermarketu, nebo v lékárnách. Většinou je s příchutí, ale psi s tím nemají problém
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:14
- Nahlásit
Nezpozorovala jsem že by jí něco svědilo.. tak normálka. Já zkusím ten hořčík. Děkuji za rady
|
Bob
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 11:57
- Nahlásit
Nevím jak je pejsek starý, ale mohlo by to souviset se začinajicími problémy s páteří u starších pejsku se to stává. Při opakujicích se problémech bych určitě navštívil veterinu.
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 13:13
- Nahlásit
mě se líbí Bob pa padám pá
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 06:51
- Nahlásit
Klarinetka
Mě to o víkendu dělala fenka taky. Prohlídli jsme ťapku a mezi polštářky sme našli nějakej nalepenej hnus.
|