Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pes sa nemoze vyprazdnit ani po klystýri...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 13:31
- Nahlásit

pisu niektori ludia bludy..... ale aj taki musia byt...Snake

ira
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 13:37
- Nahlásit

Snake
Jestli je to skutečně tak jak píšeš , tak si těch lidí nevšímej , občas se tu píšou nesmysly . Tvému psovi , přeju , ať se brzo uzdraví .

Snake
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 16:41
- Nahlásit

Mam fotky, ako ich sem vlozim???

ira
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 16:57 - Změnil/a: ira
- Nahlásit

Snake

už to tady bylo milionkrát, ale nikdy v samostatném tématu takže zejména pro west
fotky musíš mít uložené na internetu, já osobně používám http://album.volny.cz/ po jednoduché registraci máš vytvořené konto o kapacitě 40 Mb zdarma a nejsi omezena velikostí jednotlivé fotky.

Když máš fotku na internetu
otevřeš jí v prohlížeči
teprve, když jí máš zobrazenou, tak na tu fotku klikneš pravým myšítkem a dáš "Vlastnosti"
otevře se ti další okno, kde zhruba v polovině uvidíš "Adresa" pomocí levého myšitka označíš ten text a pravé myšítko na označený text - kopírovat
zpět na diskuzi, nad oknem kde píšeš příspěvky rozklikneš barevné políčko označené kolečkočtverečkotrojúhelníkem, objeví se ti dialogové okno do kterého vložíš kopírovaný text
v tomto dialogovém okně dáš ok, okno se zavře a překopíruje se do okna kam vkládáš příspěvek a pak dáš odeslat příspěvek

isdpch

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:52
- Nahlásit

ira
velký omyl.....samostatných témat tu bylo několik tohle je myslím to nejlepší...

misenka1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:26
- Nahlásit

tak este asi nprisiel na to,jak tam tie fotky vlozit..a ja to tu teda nedockavo kontrolujem..

ira
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:47
- Nahlásit

misenka1

Ten návod na vkládání fotek jsem zkopírovala z nějaké starší diskuse .

evka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 01:33
- Nahlásit

Snake
Těch bludů co tu někteří píšou si nevšímej i když z vlastní zkušenosti vím, že to naštve, protože sem člověk píše když má nějaký problém a potřebuje radu a to většinou co nejrychleji, protože jde o život a místo toho tu někdo píše bláboly a nebo si tu s podobným jako je on dopisuje, ale s tím bohužel nic neuděláš.....lidi jsou různí.
Pesanovi moooc držím palce, věřím že bude OK. Užil si své a ty určitě taky.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 02:45
- Nahlásit

evka
...oni se tu totiž čas od času objevují různí ftipááálkové a mystifikátoři, což mě zrovna u témat jako jsou nemoci apod., přijde jako pěkně idiotská zábava... Pak se bohužel může stát, že to odnese někdo, kdo má skutečně nějaký problém s pejsem....

Smečka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 08:31
- Nahlásit

maixnerova
Pak se bohužel může stát, že to odnese někdo, kdo má skutečně nějaký problém s pejsem....
Já doufám že ne, dotazy míněné vážně, se poznají.
Tak, jako v tomto případě by žádný vet nepostupoval. Možná by bylo dobré mít nějaké zkušenosti, než si začne člověk vymýšlet

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:34
- Nahlásit

Smečka
Tak, jako v tomto případě by žádný vet nepostupoval
Jseš si jistá? Mi dali do narkózy psa, který musel být o měsíc později utracený se srdeční nedostatečností (mimo jiné), z čehož vyplývá, že před narkózou se vet na psa ani nepodíval...ani mne nikdo neinformoval, že tam něco není v pořádku, a když jsem popisovala příznaky, bylo mi řečeno-něco tam asi bude. Jiný vet to poznal ihned. A to ten první na velkéééé klinice!
Myslíš, že nejsou břídilové?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:42
- Nahlásit

Mucholabka
Myslíš, že nejsou břídilové
Myslim,že jo.Kamarádce například jeden takovej léčil želvu na angínu.Páč se léčba nedařila,šla jinam,tam se nestačili divit diagnoze a vyšlo najevo,že želva je vospalá bo potřebuje zazimovat.Tak jí šoupla do ledničky dolu k ovoci a byl klíííd.Nemám o vetech iluze,bohužel...

misenka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:55
- Nahlásit

Mucholabka
mozno ani nejde o veta,ale skorej o tu diagnozu co ten 10r NO udajne ma.Som to troskukonzultovala so segrou(vet.sestra studujuca MVDr) a hovorila,ze to je nerealne.Pravda je,ze psa nevidela.
Zo svojej skusenosti si myslim,ze to je takisto nerealne.A vetrerinari nech su aki su,takto by nenechal trapit psa ziadny.Je jedno ci vesnica alebo mesto.

Smečka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:03
- Nahlásit

Mucholabka
Myslíš, že nejsou břídilové?

Jistě, že ano, jako ve všech oborech, i vereináři jou jen lidé. Ale toto se velice nepravděpodobný postup. Tady je totiž dagnoza jistá.
Nevěřím Snakovi a nesýčkovala bych, co se zdraví mých bližních týče, problémy není dobré přivolávat.

Smečka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:07
- Nahlásit

Tady je totiž dagnoza jistá.
Stejně jako moje dysgrafie

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
Wow, to je hystooorka.

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:38
- Nahlásit

já nevím,možná jsem naivní,ale já Snakovi věřím. Kdo by si něco takového vymyslel,pak je zralej na lékařské vyšetření sám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:42
- Nahlásit

Já jsem do této chvíle věřila, protože sama mám s některými vety dost zlé zkušenosti - taky mi málem nechali umřít psa s tím, že to nic není a jinej vet okamžitě operoval... Ale teď už jsem vůči Snakovi skeptická, protože pořád nevidím žádné fotky...

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:49
- Nahlásit

pawLINka -no pokud je na focení a na vkládání tak šikovnej jako já- neuvidíš asi nikdy))

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:54
- Nahlásit

misenka1
můj exmanžel loni vyrazil s 10ti letou fenu landseera v pátek k vetovi, byla skleslá, více pila,vet stanovil srdeční nedostatečnost, dal léky na odvodnění a něco na srdce ....v neděli ráno vyrazili na pohotovost na jinou kliniku...vet okamžitě operoval pro zánět dělohy, bohužel bylo pozdě, děloha prasklá , fena večer v neděli umřela .....fenu kamarádky porazilo auto, naštěstí jelo pomalu, fena po nárazu vstala a odešla po svých, jeli k vetovi , ten ji prohlédnul , fena v pořádku. Večer začala kulhat na zadní nohy, jeli druhý den k témuž vetovi , vet stanovil pohmožděniny a nařídil klidový režim. Po 14 dnech klidového režimu , fena sice začala pobíhat, ale pohyb zadních nebylo to pravé, navíc si často sedala , šli znovu k vetovi a to i proto, že kamarádka měla za další týden odjet na tábor se psy, vetem bylo doporučeno na tábor jet, že to tam fena rozhýbá .....na tábor zavítal MVDr.Skála , který tam měl nějakou přednášku , při té příležitosti fenu prohmatal a usoudil na prasklé vazy na obou zadních, ale že na 100% to takhle říci nemůže , tím tábor pro kámošku s fenou skončil, odjeli do Prahy ....dnes už je feny po operaci obou zadních, vazy skutečně prasklé byly ( operoval MVDr. Skála) - bylo to trápení psa či ne ? Veterináři jsou různí, resp. každý udělá někdy chybu, ale někdy je ta chyba nepochopitelná .
Jestli Snake vtipkoval, tak to bylo hodně hloupé a já doufám, že se mu to nevymstí, ale dokud to nevím určitě a to nevím, tak předpokládám, že z tohoto si srandičky nedělá a držím palce jeho psovi i jemu .

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:47
- Nahlásit

žanda
no pokud je na focení a na vkládání tak šikovnej jako já- neuvidíš asi nikdy

hmhmhm.... mě se vložení fotky povedlo asi po roce

misenka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:03
- Nahlásit

mac1
to su pekne pribehy....ale realne...to co popisuje Snake mi siska nebere..ale to je nazor..5 dni sa pes nevyere..a 5 dni sa nic nedeje..a to si este vezmi vek+ostatne dg zvierata..skus si nieco precitat o crevnej nepriechodnosti,treba aj ludskej a mozno Ti to nebude zapadat,ten pribeh do seba...a apropo po operacii criev a zaludka je striktny zakaz prijimania stravy niekolko dni..ale to su len moje skusenosti s pooperacnymi stavmi a tak...

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:26
- Nahlásit

maixnerova- vidíš jaká jsi holka šikovná- já tedy už taky vložila asi 2x) ale trvalo to )

Smečka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:50
- Nahlásit

mac1
U každého úrazu, tím spíš způsobeného autem, je dobré nechat psa zrentgenovat. Je chyba, že to vet nenabídl (tedy předpokládám, že ne). Ne vždy je ale nutné operovat prasklé vazy.
Moje sestřenice řešila o Vánocích naprosto stejný problém a dnes to vypadá, že operace nebude vůbec nutná.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:59
- Nahlásit

Smečka
ano , ten první vet RTG neprováděl, jen končetiny prohmatal a různě s nimi hýbal a natahoval je , tady ta operace nutná byla

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 22:53
- Nahlásit

davidkova renata

Tak jí šoupla do ledničky dolu k ovoci a byl klíííd
a to želva přežila?

maixnerova
mě se vložení fotky povedlo asi po roce
mně to taky trvalo dlouho, ale mohl by fotku poslat mailem někomu, kdo to umí to sem vložit.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:52
- Nahlásit

Snake
ahoj, tak jak je pejskovi?
co ty fotky?
kdyztak mi je posli na mejla (je pod clenem) a ja je jsem vlozim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 20:13
- Nahlásit

Lola1
a to želva přežila
Jo,normálně se vyhnípala,teda trvalo jí to krapet dýl a pak zas fungovala

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 01:25
- Nahlásit

davidkova renata

Myslim,že jo.Kamarádce například jeden takovej léčil želvu na angínu.Páč se léčba nedařila,šla jinam,tam se nestačili divit diagnoze a vyšlo najevo,že želva je vospalá bo potřebuje zazimovat.Tak jí šoupla do ledničky dolu k ovoci a byl klíííd.Nemám o vetech iluze,bohužel...

hele, house taky pokazde 2x, 3x slapne vedle a pacienta malem zabije, nez prijde na tu spravnou diagnozu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 07:42
- Nahlásit

argosek
sem přemýšlela, proč by žluté house šlapalo vedle :-D

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání