Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Nase Tanka porodila.. a porad u ni neprestava zrychlene dychani..
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:18
- Nahlásit

Dobry den... Doufam, ze odpovite. Uz si s tim hodne dlouho lameme hlavu. Stenatka se narodila 12.12. 2007, tedy pred tremi dny a nase Tanka jeste stale zrychlene dycha. Nevime cim to je, bojime se o jeji zdravi. Nemohl by mi prosim nekdo pomoct? A co nejrychleji.. Dekuji ..

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:22
- Nahlásit

Wakina
Nemohl by mi prosim nekdo pomoct? A co nejrychleji.. Dekuji ..
MOhl. Dobrý veterinář. Ale rychle.
Myslím to smrtelně vážně. S největší pravděpodobností má horečku, může to způsobovat cokoliv včetně zadrženého plodu, který v ní teď hnije. Změřte jí teplotu a pokud má víc jak 40 tak vyražte hned. Pokud se motá kolem 40 tak hned ráno. Určitě nečekejte do pondělka

aren
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:23
- Nahlásit

Wakina
Jaké je to plemeno? U malých pejsinek hrozí eklampsie, smrt během pár hodin. Kolik má těch štěňat? Volala bych veterinu, hned.

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:23
- Nahlásit

Jo a jeste bych potrebovala nejake podrobnosti u fenky poporodu, napriklad ceho se vyvarovat atd.. dekuji jeste jednou..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:24
- Nahlásit

aren
Miláčku, vono to hrozí i u velkých...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:25
- Nahlásit

Wakina
Plemeno, průběh porodu? To, že se jmenuje Tanka opravdu nestačí.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:25
- Nahlásit

Mucholabka
Četla jsem, že u malých víc, bývá větší hmotnost štěňat v poměru k hmotnosti fenky. Miláčku

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

No, je to ovcak krizeny s huskym, stredni.. A to dychani je jen preryvane, jen nekdy.. a zas tak hrozne to nevypada.. nekdy ji take z pochvy vyteka trochu krve.. je to normalni

aren
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:27
- Nahlásit

Wakina
Prosímtě, teď fakt neřeš, čeho se vyvarovat, měř teplotu, volej veta, jeď k němu.
Jo, výtok krve z pochvy je normální. Tak týden, dva.

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:29
- Nahlásit

Prubeh porodu byl docela hladky.. Byla velice sikovna, na prvorodicku.. a prosim, nebudte vulgarni, ono to moc nepomuze, vite ? Kdyz tu dvanactileta holka proste.. opravdu.. krotte se.. x( vite, ze se o ni take bojim.. ale dekuji za prispevky

aren
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:29
- Nahlásit

Bože, von je to asi fatdog

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:30
- Nahlásit

fatdog.. eh ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:30
- Nahlásit

Wakina
No, ono je to ale opravdu na . Můžeš to vyřídit mamince, ať laskavě rozbije prasátko a nastartuje auto.

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:31
- Nahlásit

Je to pes stredniho vzrustu, prvorodicka, bez zdravotnich problemu. Jsou ji ctyri roky, stihla, sikovna. Pri porodu byla velmi sikovna a sme na ni hrdi.. ale nevime, co s ni..

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:32
- Nahlásit

MAMINCE jsem to uz vyridila a nejednejte se mnou jak s petiletym ditetem. Chtela bych proste trochu respektu a zadne vulgarity.. to je vsechno..

a dekuji, aren, za vasi kooperativu.. boze :/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:33
- Nahlásit

Wakina
Maminka nemá peníze na pana doktora?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:34 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Wakina
.... opravdu.. krotte se

Wakino, vezměte s rodiči psa a jeďte co nejdřív na veterinu. Tyhle věci se na netu opravdu řešit nedají!! Pokud se ti nějaké reakce zdály hrubé, je to z tohoto důvodu. Držím moc palce...

Wakina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:34
- Nahlásit

CO VAM JE ?!
Maminka MA penize! Proc se projednou nemuzete chovat jako LIDE, a prestat komandovat ?

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:35
- Nahlásit

karel berger
Zapni se úchyle. Mám na tebe náladu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:36
- Nahlásit

Wakina
S čím to maminka zkřížila?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:36
- Nahlásit

Wakina
Proc se projednou nemuzete chovat jako LIDE, a prestat komandovat

Protože podle tvého popisu na tom vaše fenka může být špatně a nikdo tady na dálku pomoci nemůže, to opravdu jen ten vet...

aren
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:37
- Nahlásit

Že mu to žerete.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

Smečka

Z toho něco bude....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

Smečka

... že by? Tak tohle jsem neprokoukla

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:42
- Nahlásit

Wakina
Určo bych hned volala veterináře a nenechávala nic náhodě.
Moje boxina po porodu takhle dýchala ještě asi 4 dny.Ale hned ten první den jsme byli u véta a on ju vyšetřil.Sice to nic nebylo ale stejně....na nic bych nečekala a uháněla bych a nebo aspoň volala véta!!!

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:43
- Nahlásit

Wakina
Pokud je fena normálně zvyklá bydlet venku a pak jí nastěhujete domů do teplého pokoje, samozřejmě je jí pak horko. Moje feny bydlí venku, ale rodí vždycky doma, navíc opravdu držím teplotu v místnosti min. 25 stupňů, a pak holky z tepla samozřejmě funí jak lokomotivy, ono i kojení a starání se o mimina je celkem zátěž, takže pokud se vám fena zdá zdravá, normálně pije, žere, nemá teplotu, tak by se nic dít nemělo...ale tohle je jen internet, já jsem fenu neviděla a skutečnost může být úplně jiná...to už si musíte posoudit sami

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:46
- Nahlásit

Mucholabka
No minimálně si tu na chvíli odpočinete.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:47
- Nahlásit

Smečka
od tebe? dyť tu skoro nejsi

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 00:05
- Nahlásit

Ebony
No od tý doby, co naše Tajga porodila a nezačlo u ní zrychlené dýchání, jsem byla v jednom kole. A vůbec jste mi nechyběli

nanyfaker
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:04 - Změnil/a: nanyfaker
- Nahlásit

aren
Bože, von je to asi fatdog
njn, hele a nezdá se Ti i omne? a co v těch snech děláme? chtěl bych, aby se ti zdálo o tom, jak Tě mlátím
nicméně evidentně toi za mne dělá někdo jinej....zkus mu prosím vysvětlit, že do hlavičky ne tak silně

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání