| Autor |
Zpráva |
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:38
- Nahlásit
Zdravím, včera se nám stala taková nepříjemná věc. Fenka ležela na boku v pelíšku a potichu kňučela. Vzala jsem ji do náručí a všimla si, že má přilepenou stolici k zadečku a jakoby ještě ne zcela venku. Vzala jsem ji do vany, opláchla teplou vodou a vysušila. Jenže jí zůstala prcka zcela otevřená a jakoby přestal fungovat svěrač. Dnes ráno je to už jakž takž zavřený, ale kolem dost podrážděný a vypadá to, že to má tendenci hnisat. Stalo se vám někdy něco podobného ? Čím to může být a jak jste to léčili ? Podotýkám, že neměla ani průjem, ani nebyly bobky tvrdé, zkrátka normální konzistence. Děkuji za vaše rady a postřehy.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 15:33
- Nahlásit
jorkaAmálka
To bych neřešila na fóru ale upalovala k vetovi co nejrychleji.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 16:18
- Nahlásit
jorkaAmálka
heled já bych letěla taky k vetovi,po skušenosti s Ferdou....
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:19
- Nahlásit
jorkaAmálka
Tak co? Byli jste u veta? Co jí je???????
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:26
- Nahlásit
papillon_girl
Tak jsme byly u vetky a má angínu jak hrom a vysokou horečku !!! Zřejmě to bylo příčinou že neměla sílu na vykonání potřeby. Muselo to přijít rychle, jelikož pár hodin před tím jsme byly venku a lítala jako obvykle. Tak teď léčíme jak prcinu, tak hnisavou angínu !! Druhá fenka začíná prskat a popotahovat nosem, tak čekám řetězovou reakci. Naháčci jsou zatím O.K. a izolovat je bohužel nemůžu.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:44
- Nahlásit
jorkaAmálka
a´t jdou ty bacili někam........... já mám asi taky angínu, ale hafoun naštěstí v poho!!!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:46
- Nahlásit
papillon_girl
hm,my sme nemocní komplet celá rodina
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 16:04
- Nahlásit