Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Časté močení
Autor Zpráva
Bond
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:45
- Nahlásit

Ahojte všichni,

chtěla bych se s vámi poradit ohledně mé dvouleté fenky Jorkšíra. Zhruba před třemi měsíci začala podezřele často močit (po dvou hodinách), ale zvláštní na tom bylo to, že jenom v naší přítomnosti. Má totiž doma takovou dečku na kterou je zvyklá chodit, když jsme v práci. A tam jsem po přichodu našla maximálně dvě louže. A v noci taky neměla problém, vydržela do rána a to naposledy venčíme kolem desáté a ráno po páté.
Jinak byla v pohodě, jedla, hrála si.
Tak jsme jeli na veterinu (chodíme v Praze na AA-vet). Tam udělali rozbor krve, moči, sono a nic nezjistili. Pro jistotu ale dostala ATB. Ale žádná změna nenastala.
Po týdnu nám doporučili homeopata, že je to psychycký problém.
Homeopat jí předepsal roztok Arsenicum album. Stav se nezměnil. A po čase to přešlo samo od sebe. Už jsem se tím dál nezabývala, ale teď se to opakuje znova.
Zatím jsem na veterinu nejela, protože si myslím, že s ledvinami ani močovým měchýřem to nesouvisí, ale přece jenom ve mě hlodá červík.
Tak se ptám jestli se někdo z vás s podobným problémem někdy setkal?

Díky

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

Bond
No ty příznaky mohou souviset s močovým měchýřem či ledvinami, jak jsi zmínila, ale také to může souviset s nemocemi dělohy. S ohledem na realizovaná vyšetření však předpokládám, že by je na veterině odhalili.

Pokud jde o psychický problém, možná stojí za to vypozorovat, kdy se to děje, co to spouští a kdy se to naopak zklidní.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:58
- Nahlásit

Bond
nesouvisi to s haranim?

Bond
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:06
- Nahlásit

dejavu
Nezmínila jsem, že je vykastrovaná.
Snažila jsem se nějakým způsobem analyzovat, jestli se u nás něco nezměnilo. I tehdy. Ale na nic jsem nepřišla. Je sice sama poměrně dlouho, ale po návratu z práce se jí maximálně věnujeme.
Někdy mi připadá, že si tak možná vynucuje pozornost, ale podle mě jí má dost.
Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak mě nic nenapadá....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 12:32
- Nahlásit

Bond
co cukrovka?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání