| Autor |
Zpráva |
\\0\\0\\0\
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 13:43
- Nahlásit
Koupila jsem si od majitele 1,5letou fenku čivavy. Bývalá panička byla servírka, a tak pes celý den spal. Mám fenku 6 týdnů, a skutečně, přesto, že je mladá, neustále spí - snad 23 hod. denně. Dále vůbec nechce pít - vodu, ani mléko, ani nic jiného. Poraďte, prosím.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 13:53
- Nahlásit
Záleží na tom, zda skutečně nepije nebo zda ji jen ty při pití nikdy nevidíš.....Zkus jí sledovat...Jestli víš, že nepije skoro vůbec a spí takto hodně, pak to normální nebude....Přijímá fena potravu? Vyměšuje správně? Je jinak veselá, když je zrovna vzhůru?......Pokud na toto všechno můžeš odpovědět ANO, pak je její problém možná psychického rázu...Je dost možností a po internetu se blbě radí.....
Můj kamarád má např. fenku, která odmítala pít z plastové misky....nevím proč, kámoš to taky neví...jednou ho prostě napadlo misku vyměnit...dostala nerezovou a normálně z ní pije.....
Pokud máš ale starost a nejsi si jistý, běž s fenkou na veterinu.
|
Lenka + T.
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 21:17
- Nahlásit
Nechce chodit ve a je ospalá a unavená i venku? Taky pokud jí vařenou stravu, tak tolik pít nepotřebuje, jako když má granule. Můj pes pokud je doma, tak taky pořád spí, jenom venku je čilý, prostě je typ psa, který se doma zašije v křesle a chrní, vůbec za mnou nechodí po bytě, jen když ví, že bude procházka lehne si například ke dveřím, aby to nepropásl, jinak o něm skoro nevím, jenom občas přesouvá pozice.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 23:55
- Nahlásit
Muj pes pije zasadne nejvic v noci, takze to mozna ani nevite, ze pije.
|
zivot
|
# Zasláno: 1 Čec 2005 15:20
- Nahlásit
Diky vsem za prispevky. Tak ta moje civavka se uz trochu srovnala. Sice porad pije minimalne, ale jinak je uz veselejsi. Je stastna, kdyz je venku, hrne se ke vsem psum a dovede pekne drandit.
|