Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / ŠTĚNĚ A VETERINÁŘ
Autor Zpráva
Nika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:21
- Nahlásit

Ahoj všichni
v srpnu budu mít pejsana - 8 měsíčního. Bude komplet očkovanej atd. Nevím ale, zda ho mám vzít ještě radši k veterináři na prohlídku a zápis. Bojím se, ale aby něco nechytl od ostatních psů v ordinaci. Nebo mám na veterinu předem zavolat???

Poraďte...díkas

niniel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:27
- Nahlásit

Ja tam se stenetem v osmi tydnech byla, pri druhem ockovani se na nej i mrknul. Rozhodne jsem nehrotila ostatni psy nebo to, ze bych tam volala.

Nika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:32
- Nahlásit

Sorry, já jsem se upsala-né 8 měsíčního, ale 8 týdeního si přivezu. Ale Niniel - pochopila jsi to

niniel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:33
- Nahlásit

Nika
Ja si toho ani nevsimla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:39
- Nahlásit

Nika
No já myslím, že v 8 týdnech ještě nemůže být komplet očkovanej, to může mít maximálně tak druhou vakcinaci teprve. Ale třeba jedou na jiné očkovací schéma. Veterináře bych každopádně navštívila, tak malé štěně můžeš mít na klíně, pokud se bojíš potenciálně nemocného psa v čekárně.

Nika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 12:47 - Změnil/a: Nika
- Nahlásit

Mám zajít tedy k veterináři hned jak si štěně přivezu??? třeba za dva dny??? a můžu tam přijít teda jen tak, bez ohlášení, nebo se tam mám předtím stavit, zda štěně přijme.....díkas

Maya
# Zasláno: 16 Čen 2005 13:27
- Nahlásit

Jdi tam rovnou, ještě jsem neslyšela, že by veterinář někoho odmítl.
Od chovatele bys měla mít očkovací průkaz s vyznačeným očkováním a odčervením a ten vem s sebou.

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 14:47
- Nahlásit

My se tedy pokud něco potřebujeme musíme na veterině vždy objednat, protože jinak vždy čekáme dlouhé fronty, které jsou pro psy nudné a tím i stresující. Naši psi sice chodí na veterinu jak "domů", ale speciálně mlaďoch, když v čekárně vidí např. nějakého pejska na kapačce....pak spustí takový cirkus...začne toho psa vysloveně oplakávat....
Jinak bych se v čekárně na veterině nebála, že pes chytne nějakou infekci. Ve většině solidních zařízení se každou chvíli vytírá desinfekcí podlaha, větrá se....a psi se tam přece vzájemně neolizují

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání