Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / BACHA!!!!! TRAVIČ v Praze
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:35
- Nahlásit

Ahojky,
měla jsem dnes telefon s kamarádkou, která není jedinou majitelkou otráveného pejska. Bydlí na Proseku a prosí vás všechny, kteří se pohybujete v okolí Prahy 9 dejte POZOR!!!!!

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:40
- Nahlásit

travic, kaz, elen a to
je moje poteseni

Smečka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:09
- Nahlásit

argosek
To my víme.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:11
- Nahlásit

FÍK JE TRAVIČ

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:19
- Nahlásit

Smečka

jak to vite?

pan overgod rikal, ze jste se divala do sebe nejakym dutym sex shopem nebo co. jake to bylo?

Smečka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:22
- Nahlásit

argosek
jak to vite
Je to nepřehlédnutelné.
jake to bylo?
Kdo je zvědavej, bude brzo starej.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:30
- Nahlásit

Smečka

Kdo je zvědavej, bude brzo starej

to mate z doslechu, nebo osobni zkusenost?

Smečka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:32
- Nahlásit

argosek
Já už moc neslyším, tak že ani nevím ...

Fík
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:04
- Nahlásit

overgod
správně a sám se napráská, myslím, že není na místě žertovat. Psík mé kamarádky je na tom dost špatně......

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:07
- Nahlásit

Tak to je teda v háji Jsme taky z Proseka a pes je bufeťák, budu muset dávat koš a sakra hlídat, kde co našel

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:09
- Nahlásit

Fík
njn, jenze vono jde tak trochu o to, ze on je porad v Praze nejaky travic a i treba nekolik vrahu...s tim tezuko neco nadelas....kdyz tak by to asi chtelo nejake presnejsi informace ..... Praha 9 je dost siroky pojem.....a ani nepises, kolika psu jiz otravil, jak psy vybira atd atd atd ......noooo kdyz tedy chces vazne...jasne, ze pro Tvou kamosku a jejiho psa to sranda eda neni to chapem, ale ty to tu podavas trochu jinak..

Fík
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:17
- Nahlásit

overgod
Co vím,tak na veterině ošetřovali už 9případů, nicméně víc nevím, jen jsem si říkala, že je třeba dát všem vědět. Já mám labradory a hrozný bufeťáky, i pro mě by byla info důležitá, byť by se jednalo o druhý konec Prahy

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:27
- Nahlásit

overgod
Praha 9 je dost siroky pojem.....a ani nepises, kolika psu jiz otravil, jak psy vybira atd atd atd ......
myslím, že si travič nevybírá a prostě rozhází návnadu, nějaký pes se chytí, jiný ne..... počet je relativní, protože majitelé určitě nechodí jen k jednomu vetovi, v Praze se to dost těžko rozkřikne na rozdíl od malých měst, takže i info přes net je pro spoustu lidí důležité.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:38
- Nahlásit

brut
aha a kde je třeba rozdíl mezi infem a poplašnbou zprávou? když dávám takovýhle info, mohlo by to bejt trochu...no ale mně je to fuk,..já do phy nejedu, takže já si budu muset asi prožít jiný emoce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:41
- Nahlásit

brut
Praze se to dost těžko rozkřikne na rozdíl od malých měst, takže i info přes net je pro spoustu lidí důležité
Nemyslím,já bych řekla,že se to rozkřikne docela rychle.Pár debilů občas něco zkusí a většina pejskařů to roznese dál.svýho času tu nějakej deviant házel buřty s nalámanejma žiletkama.Policajty to moc nezajímalo,ale jen do tý doby ,než někdo udělal kravál,že "co dyby to snědlo dííítě".A bylo.

nels
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:44
- Nahlásit

Fík

super,my jsme taky z Proseka(

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:47
- Nahlásit

davidkova renata

hahaaaa - mozna deviant prave pro deti ty ostre klobasky prichystal. treba to byl nejaky pejskar, jehoz pejskovi dite nevychovane nepekne veci delalo, i rozhodl se konat ve jmenu spravedlnosti tak ci onak pojate.

jdu si pro dort.

nels

a my jsme zase z kutne hory
z kutne hory koudelnikovi synove, pejskove a kocicky

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:00
- Nahlásit

argosek
ja jsem nikdy neveril, kolik se v cesku spotrebuje drog

nels
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:02
- Nahlásit

Fík
nemuzes zjistit nejake blizsi info? jako co presne sezrali,kde,...

overgod

Fík
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 07:28
- Nahlásit

Nevím proč si někdo myslí, že bych sem vkládala info, které není pravdivé, věřte, že rozhodně o těchto věcech nežertuji!!!!
Zprávu mám od kamarádky, která se po Proseku pohybuje.Navíc je přímým účastníkem díky svému pejsku.
A pokud ode mne chcete info, kdo, kdy a čím ty psy otravuje, tak to fakt nevím, kdybych to věděla zakroutím tomu dotyčnému krkem
Dotýká se mě, že někdo pochybuje o tom, zda zpráva je, či není pravdivá, když čtu něco takového v novinách, tak byť by to byla "kachna", přesto dávám pozor. Mám sama dva labradory, kteří nenechají nic ležet a žerou naprosto vše, proto pro mě byla ta zpráva důležitá /i pro vás a vaše pejsky/ a pokud o ní někdo pochybuje, přít se nebudu, je mi to jedno.
overgod
Víš, že někdy pochybuju, že máš psa?Zlehčuješ věci, které moc směšné nejsou

Fík
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:00
- Nahlásit

isdpch
Dík Fík

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:30
- Nahlásit

Fík
diky za upozorneni, budu davat bacha

nels
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:36
- Nahlásit

dejavu

jses na Proseku?

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:42
- Nahlásit

nels
ne, jsem v Pocernicich, ale na Proseku mam mnoho kamaradu se psy a nektere udane utulkace

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:37
- Nahlásit

nels
ach jo... a to je Bedřich taková popelnice košík to taky neřeší

nels
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:08
- Nahlásit

blanulinka1

no ja bych alespon chtela vedet kde na Proseku se to stalo a hlavne jestli to bylo v jidle,nebo nejaky "tablety" apod. Nelson nastesti nic moc nezere,ale jestli tam nekdo hazi kusy parku,tak to je blby

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:45
- Nahlásit

nels
no to by mě taky dost zajímalo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 20:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Další případy trávení:

Pozor!!!! Na pražském Žižkově, na Židovských pecích položil travič návnadu - jed pro psy!!!! Nepouštějte navolno, bez koše apod. Dnes jsem měla na klinice 2 psí pacienty, kteří jsou v kritickém stavu. Travič je důkladný, použil minimálně 2 jedy, aby byl jed hodně problematicky zjistitelný. Prosím, sdílejte!!!!

je to u nás ti psi na veterině vypadali fakt špatně příznaky byl velmi nehezké a nespecifické- třes posléze až křeče dezorientace, nekoordinace.

Nevíme co je to za jed- může to bejt i směs jedů tak si dávejte lidi bacha aby vám psi v parku nic neslupli !!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Další případy trávení:

Pozor!!!! Na pražském Žižkově, na Židovských pecích položil travič návnadu - jed pro psy!!!! Nepouštějte navolno, bez koše apod. Dnes jsem měla na klinice 2 psí pacienty, kteří jsou v kritickém stavu. Travič je důkladný, použil minimálně 2 jedy, aby byl jed hodně problematicky zjistitelný. Prosím, sdílejte!!!!

je to u nás ti psi na veterině vypadali fakt špatně příznaky byl velmi nehezké a nespecifické- třes posléze až křeče dezorientace, nekoordinace.

Nevíme co je to za jed- může to bejt i směs jedů tak si dávejte lidi bacha aby vám psi v parku nic neslupli !!!

A v čem byl ten jed,maso, konzerva atd, v jaký formě, nevíš? dík

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
Nevím. Jen jsem to sem zkopírovala, aby se to vědělo.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání