| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:35
- Nahlásit
Ahojky,
měla jsem dnes telefon s kamarádkou, která není jedinou majitelkou otráveného pejska. Bydlí na Proseku a prosí vás všechny, kteří se pohybujete v okolí Prahy 9 dejte POZOR!!!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:40
- Nahlásit
travic, kaz, elen a to
je moje poteseni
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:09
- Nahlásit
argosek
To my víme.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:11
- Nahlásit
FÍK JE TRAVIČ
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:19
- Nahlásit
Smečka
jak to vite?
pan overgod rikal, ze jste se divala do sebe nejakym dutym sex shopem nebo co. jake to bylo?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:22
- Nahlásit
argosek
jak to vite
Je to nepřehlédnutelné.
jake to bylo?
Kdo je zvědavej, bude brzo starej.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:30
- Nahlásit
Smečka
Kdo je zvědavej, bude brzo starej
to mate z doslechu, nebo osobni zkusenost?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:32
- Nahlásit
argosek
Já už moc neslyším, tak že ani nevím ...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:04
- Nahlásit
overgod
správně a sám se napráská , myslím, že není na místě žertovat. Psík mé kamarádky je na tom dost špatně......
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:07
- Nahlásit
Tak to je teda v háji Jsme taky z Proseka a pes je bufeťák, budu muset dávat koš a sakra hlídat, kde co našel
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:09
- Nahlásit
Fík
njn, jenze vono jde tak trochu o to, ze on je porad v Praze nejaky travic a i treba nekolik vrahu...s tim tezuko neco nadelas....kdyz tak by to asi chtelo nejake presnejsi informace ..... Praha 9 je dost siroky pojem.....a ani nepises, kolika psu jiz otravil, jak psy vybira atd atd atd ......noooo kdyz tedy chces vazne...jasne, ze pro Tvou kamosku a jejiho psa to sranda eda neni to chapem, ale ty to tu podavas trochu jinak..
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:17
- Nahlásit
overgod
Co vím,tak na veterině ošetřovali už 9případů, nicméně víc nevím, jen jsem si říkala, že je třeba dát všem vědět. Já mám labradory a hrozný bufeťáky, i pro mě by byla info důležitá, byť by se jednalo o druhý konec Prahy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:27
- Nahlásit
overgod
Praha 9 je dost siroky pojem.....a ani nepises, kolika psu jiz otravil, jak psy vybira atd atd atd ......
myslím, že si travič nevybírá a prostě rozhází návnadu, nějaký pes se chytí, jiný ne..... počet je relativní, protože majitelé určitě nechodí jen k jednomu vetovi, v Praze se to dost těžko rozkřikne na rozdíl od malých měst, takže i info přes net je pro spoustu lidí důležité.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:38
- Nahlásit
brut
aha a kde je třeba rozdíl mezi infem a poplašnbou zprávou? když dávám takovýhle info, mohlo by to bejt trochu...no ale mně je to fuk,..já do phy nejedu, takže já si budu muset asi prožít jiný emoce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:41
- Nahlásit
brut
Praze se to dost těžko rozkřikne na rozdíl od malých měst, takže i info přes net je pro spoustu lidí důležité
Nemyslím,já bych řekla,že se to rozkřikne docela rychle.Pár debilů občas něco zkusí a většina pejskařů to roznese dál.svýho času tu nějakej deviant házel buřty s nalámanejma žiletkama.Policajty to moc nezajímalo,ale jen do tý doby ,než někdo udělal kravál,že "co dyby to snědlo dííítě" .A bylo.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:44
- Nahlásit
Fík
super,my jsme taky z Proseka (
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
hahaaaa - mozna deviant prave pro deti ty ostre klobasky prichystal. treba to byl nejaky pejskar, jehoz pejskovi dite nevychovane nepekne veci delalo, i rozhodl se konat ve jmenu spravedlnosti tak ci onak pojate.
jdu si pro dort.
nels
a my jsme zase z kutne hory
z kutne hory koudelnikovi synove, pejskove a kocicky
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:00
- Nahlásit
argosek
ja jsem nikdy neveril, kolik se v cesku spotrebuje drog
|
nels
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:02
- Nahlásit
Fík
nemuzes zjistit nejake blizsi info? jako co presne sezrali,kde,...
overgod
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 07:28
- Nahlásit
Nevím proč si někdo myslí, že bych sem vkládala info, které není pravdivé, věřte, že rozhodně o těchto věcech nežertuji!!!!
Zprávu mám od kamarádky, která se po Proseku pohybuje.Navíc je přímým účastníkem díky svému pejsku.
A pokud ode mne chcete info, kdo, kdy a čím ty psy otravuje, tak to fakt nevím, kdybych to věděla zakroutím tomu dotyčnému krkem
Dotýká se mě, že někdo pochybuje o tom, zda zpráva je, či není pravdivá, když čtu něco takového v novinách, tak byť by to byla "kachna", přesto dávám pozor. Mám sama dva labradory, kteří nenechají nic ležet a žerou naprosto vše, proto pro mě byla ta zpráva důležitá /i pro vás a vaše pejsky/ a pokud o ní někdo pochybuje, přít se nebudu, je mi to jedno.
overgod
Víš, že někdy pochybuju, že máš psa?Zlehčuješ věci, které moc směšné nejsou
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:00
- Nahlásit
isdpch
Dík Fík
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:30
- Nahlásit
Fík
diky za upozorneni, budu davat bacha
|
nels
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:36
- Nahlásit
dejavu
jses na Proseku?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:42
- Nahlásit
nels
ne, jsem v Pocernicich, ale na Proseku mam mnoho kamaradu se psy a nektere udane utulkace
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:37
- Nahlásit
nels
ach jo... a to je Bedřich taková popelnice košík to taky neřeší
|
nels
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:08
- Nahlásit
blanulinka1
no ja bych alespon chtela vedet kde na Proseku se to stalo a hlavne jestli to bylo v jidle,nebo nejaky "tablety" apod. Nelson nastesti nic moc nezere,ale jestli tam nekdo hazi kusy parku,tak to je blby
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:45
- Nahlásit
nels
no to by mě taky dost zajímalo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 20:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Další případy trávení:
Pozor!!!! Na pražském Žižkově, na Židovských pecích položil travič návnadu - jed pro psy!!!! Nepouštějte navolno, bez koše apod. Dnes jsem měla na klinice 2 psí pacienty, kteří jsou v kritickém stavu. Travič je důkladný, použil minimálně 2 jedy, aby byl jed hodně problematicky zjistitelný. Prosím, sdílejte!!!!
je to u nás ti psi na veterině vypadali fakt špatně příznaky byl velmi nehezké a nespecifické- třes posléze až křeče dezorientace, nekoordinace.
Nevíme co je to za jed- může to bejt i směs jedů tak si dávejte lidi bacha aby vám psi v parku nic neslupli !!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Další případy trávení:
Pozor!!!! Na pražském Žižkově, na Židovských pecích položil travič návnadu - jed pro psy!!!! Nepouštějte navolno, bez koše apod. Dnes jsem měla na klinice 2 psí pacienty, kteří jsou v kritickém stavu. Travič je důkladný, použil minimálně 2 jedy, aby byl jed hodně problematicky zjistitelný. Prosím, sdílejte!!!!
je to u nás ti psi na veterině vypadali fakt špatně příznaky byl velmi nehezké a nespecifické- třes posléze až křeče dezorientace, nekoordinace.
Nevíme co je to za jed- může to bejt i směs jedů tak si dávejte lidi bacha aby vám psi v parku nic neslupli !!!
A v čem byl ten jed,maso, konzerva atd, v jaký formě, nevíš? dík
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nevím. Jen jsem to sem zkopírovala, aby se to vědělo.
|