| Autor |
Zpráva |
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:30
- Nahlásit
Zdravím, ráda bych znala váš názor na vytočené tlapky u čtyřměsíčního štěněte. Myslíte, že se to může časem upravit ? Byl mi doporučen vápník, pejsek začne přezubovat a navíc ty tlapky. Máte někdo zkušenosti, že se to časem zlepšilo ? Jak tomu ještě napomoci ? Je to pejsek s kterým bych ráda počítala na výstavy. Děkuji za rady, názory, zkušenosti.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:33 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
jorkaAmálka
Taky mi boxík ve třech měsících vytáčel tlapky.Ted' v 6 měsících je to už v pohodě.Talpy nevatáčí.Takže se to může somo srovnat.A ani jsem žádnej vápník nedávala.Ale určo to není na škodu.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:46
- Nahlásit
Ada
Díky, já si toho totiž zprvu vůbec nevšimla. Ale pak jsem ho vyfotila a uviděla to. Zaměřila jsem se na to a opravdu tlapky vytáčí, jednu víc a jednu míň ! Tu fotku z webu stáhnu, vypadá to blbě :
http://www.kressizhaliparku.wz.cz/
... je to ta prostřední fotka.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 07:50
- Nahlásit
jorkaAmálka měla jsem podobný problém u štěnda rtw,vet nabral krev a pejsa měl špatný poměr vápníku a fosforu,doporučil mi jiné krmení a vše se srovalo. S přidáváním vápníku bez rozboru krve bych byla opatrná.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 15:38
- Nahlásit
ati
Tak jsme objednaní na příští týden k ortopedovi MVDr. Snášilovi. Dle tel. rozhovoru nás čeká RTG a mluvil něco o tom, že je to asi blbý. Začínám se obávat !!! Máte někdo ještě zkušenosti, že se to časem samo srovnalo ? Co vím, tak je to většinou problém velkých plemen. Moje štěně má 4 kg, tak nevím co si o tom myslet. Ten týden to asi nevydržím
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:15
- Nahlásit
ktera fotka? me se zda taky ze SPoty ma nak tlapku jinak nez tzu druhou! a vubec ze zadni nizicky ma kravsky postoj nebo co... grrr
Jinak drzim pesti at to dopadne dobre, at se to srovna!
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:22
- Nahlásit
Kniga
Ta fotka je už odstraněná, mám ji v PC ale vkládat to sem neumím. Bude mít srst dlouhou, lecos se dá opticky schovat, ale i tak mě to děsí. Je to pes s výbornou krví o jehož krytí je už teď zájem, ale tohle by mi fakt vadilo. Pořád se držím představy a názorů jiných chovatelů že je to přechodný ( období výměny zubů kdy všechen vápník jde právě tam ) a že se to časem srovná !!! Proto by mě strašně zajímalo, zda tímto někdo už prošel a vše se urovnalo !!!
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:24
- Nahlásit
Kniga
Napiš mi tvůj mail, fotku ti pošlu.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:37
- Nahlásit