Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Vytočené přední tlapky
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:30
- Nahlásit

Zdravím, ráda bych znala váš názor na vytočené tlapky u čtyřměsíčního štěněte. Myslíte, že se to může časem upravit ? Byl mi doporučen vápník, pejsek začne přezubovat a navíc ty tlapky. Máte někdo zkušenosti, že se to časem zlepšilo ? Jak tomu ještě napomoci ? Je to pejsek s kterým bych ráda počítala na výstavy. Děkuji za rady, názory, zkušenosti.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:33 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

jorkaAmálka
Taky mi boxík ve třech měsících vytáčel tlapky.Ted' v 6 měsících je to už v pohodě.Talpy nevatáčí.Takže se to může somo srovnat.A ani jsem žádnej vápník nedávala.Ale určo to není na škodu.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:46
- Nahlásit

Ada
Díky, já si toho totiž zprvu vůbec nevšimla. Ale pak jsem ho vyfotila a uviděla to. Zaměřila jsem se na to a opravdu tlapky vytáčí, jednu víc a jednu míň ! Tu fotku z webu stáhnu, vypadá to blbě :
http://www.kressizhaliparku.wz.cz/
... je to ta prostřední fotka.

ati
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 07:50
- Nahlásit

jorkaAmálka měla jsem podobný problém u štěnda rtw,vet nabral krev a pejsa měl špatný poměr vápníku a fosforu,doporučil mi jiné krmení a vše se srovalo. S přidáváním vápníku bez rozboru krve bych byla opatrná.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 15:38
- Nahlásit

ati
Tak jsme objednaní na příští týden k ortopedovi MVDr. Snášilovi. Dle tel. rozhovoru nás čeká RTG a mluvil něco o tom, že je to asi blbý. Začínám se obávat !!! Máte někdo ještě zkušenosti, že se to časem samo srovnalo ? Co vím, tak je to většinou problém velkých plemen. Moje štěně má 4 kg, tak nevím co si o tom myslet. Ten týden to asi nevydržím

Kniga
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:15
- Nahlásit

ktera fotka? me se zda taky ze SPoty ma nak tlapku jinak nez tzu druhou! a vubec ze zadni nizicky ma kravsky postoj nebo co... grrr

Jinak drzim pesti at to dopadne dobre, at se to srovna!

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:22
- Nahlásit

Kniga
Ta fotka je už odstraněná, mám ji v PC ale vkládat to sem neumím. Bude mít srst dlouhou, lecos se dá opticky schovat, ale i tak mě to děsí. Je to pes s výbornou krví o jehož krytí je už teď zájem, ale tohle by mi fakt vadilo. Pořád se držím představy a názorů jiných chovatelů že je to přechodný ( období výměny zubů kdy všechen vápník jde právě tam ) a že se to časem srovná !!! Proto by mě strašně zajímalo, zda tímto někdo už prošel a vše se urovnalo !!!

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:24
- Nahlásit

Kniga
Napiš mi tvůj mail, fotku ti pošlu.

Kniga
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:37
- Nahlásit

gkniga@gmail.com diky

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:50
- Nahlásit

Kniga
máš to tam...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání