| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:56
- Nahlásit
zdravim vsechny,potrebuji poradit,muj pes uz mel po treti infekcni kasel,dostal trikrat ATB,potrebuji poradit nejake homeopatika na kasel,hrozim se toho,ze by pes dostal poctvrte ATB,dlouho byl leceny,jeste musime jit na nove ockovani DURAMON,udajne dostal jinou vakcine.kde ty viry infek.kasle tam nejsou.diky za radu vsem.dana
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:05
- Nahlásit
nemethova5
zkus probrouzdat zde
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:18
- Nahlásit
nemethova5
Už zas? Si děláš srandu...to má z toho nočního trajdání...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
blanulinka1jj,zkusila jsem,nasla jsem tam MUCOPLANT(jitrocelovy sirup) a pulmostat akut,ale prave jsem se chtela zeptat na neco konkretniho,primo,jestli jsou homeopatika,jinak diky za kazdou radu.dana
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
nemethova5
Homeopatikum na kašel je výborný Stodal,je pro lidi,ale loni v zimě jsem ho dávala i čubině.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:20
- Nahlásit
Mucholabkaale prosim te,uz nastesti ne,ale hajan je dost po tech ATB oslabeny,tak potrebuju neco jako prevenci,jinak ma spatnou vakcinu,mel dostat duramon,takze pujdu na preockovani.dana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:22
- Nahlásit
jablunkazkusim,moc diky.dana
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:24
- Nahlásit
nemethova5
No proto. To by stačilo jen doočkovat, ne? Podle mě bys ho měla trošku šetřit, fakt už bude oslabený.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:29
- Nahlásit
nemethova5
zkus na podporu imunity dávat echynaceu (sirup) (česky je to třapatka)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:30
- Nahlásit
Mucholabkane musim ho uplne znova naockovat,prave tim duramonem,tam jsou ty tri tipy infek.kasle,jo?ja ho setrim jak muzu,ani ho nenecham litat v objektu,musi byt v klidu.d.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 09:52
- Nahlásit
nemethova5
Moje holky měly taky 3xATB Ještě nikdy nebyly nemocný, tak mě docela překvapilo tolik ATB najednou. Dávala jsem jim jitrocelový sirup a echynaceový+pangamin. Homeopatika by se nám taky šikla. Kdo o něčem ví, sem s nima
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:07
- Nahlásit
MaggieMnazdar,tak momentalne jsem nic nenasla,co se tyce homeopatik,ale budu hledat dal,jinak,to co pises momentalne jako prevenci davam taky,je to ten glukavit,ze jo?to je z pangaminu.jinak jitrocelovy davam taktez,muj pes ma pomalu lepsi zasobenou lekarnicku nez ja?!dana
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:10
- Nahlásit
No ještě jsem dostala radu na Zilexis. Sice to neznám, ale prý to zaručeně zabralo. S tou lékárnou máš pravdu. Takovou nemám ani pro svoje děti
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:35
- Nahlásit
nemethova5
ja myslim, ze homeopatika na infekci moc ne...ne??? tuším blbě?
a když tak jako podpora, ale ne jako hlavní čát léčení....možná se pletu ale
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:37
- Nahlásit
nemethova5
ale nebudes ho ockovat, kdyz ma nyni tu infekci ne? co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:10
- Nahlásit
overgodja chtela ty homeopatika jako prevenci,ne primo jako na leceni,jinak psa budu preockovavat az bude O.K.je oslabeny po ATB,tak ho nemuzu hned ockovat,to by dost spatne dopadloMaggieMjinak ten zilexis neznam,to je lecivo,nebo homeopatika,jinak diky vsem za radu.dana
|