| Autor |
Zpráva |
Jakub_mt
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:01
- Nahlásit
Zdravim
Naša sučka amer. stafordshirskeho teriera sa dnes okotila, problemom vsak je ze na dost nepristupnom mieste a k stenatam nas nechce vobec pustit. Su tam totiz minimalne dve mrtve ale okrem nich este 8 zivich. Neviete niekto ako si s tym poradit, pretoze tam ich pravdepodobne udusi, a aj tie mrtve by trebalo odstranit.
Dalsim problemom je, ze jedno z nich bolo mrtve uz pravdepodobne v nej, comu napoveda aj zelena farba v okoli porodu. Myslim ze je riziko, ze by mohla mat infekciu, preto prosim poradte ak viete... zatial vdaka
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:05
- Nahlásit
a co zavolat veta?..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:30
- Nahlásit
Jakub_mt
To u vás není nikdo,kdo by tu fenu zvládal?Samozřejmě,že je nutné mrtvá štěňata odstranit a fenu nechat prohlédnout veterinářem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:19
- Nahlásit
Hele, a vám se ta fena nenechá? Tak to máte hodně blbý. Prostě jí šáhněte do hnízda, ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:21
- Nahlásit
Jakub_mt
jako taky bych jí tam sáhla...pokud se nenechá je někde asi chybka....a rozhodně bych zavolala veta...je potřeba jí prohlídnout atd...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:40
- Nahlásit
pokud se nenechá je někde asi chybkasarax
To myslím teď nemá cenu řešit.Feny jsou někdy z porodu hodně vystresované,zvlášť pokud jsou prvničky.Hormony dělají své.
Jakub_mt
Snažila bych se fenu vylákat od nich,nestresovala jí saháním do pelechu.Vet by jí rozhodně vidět měl.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 06:40 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Hm, viem, ze ti tymto neporadim, ale pripomenulo mi to prihody z detstva. Kedy fena starym rodicom kotila stence po stodole, drevarni, v zastrcenych kutoch. Proste nepristupne miesta, kam stari ludia nelezu ani nahodou. Ani nevedeli, ze nejake ma. Kym som neprisla na vikend, fena vsetky stence do jedneho mi povynasala ukazat a zvycajne som nebola z auta viac ako 5 minut. Nik nechpal, preco to robi a robila to tak s kazdym jednym vrhom.
Neviem ako casto fena chodi spinit, pit a jest, ked ma stence, ale vtedy by ju bolo dobre odchytit, prezriet a k stenatam sa dostat, ked nie vy, mozno deti sa dostanu do tych uzkych, nepristupnych priestorov (vlastna skusenost )
|
Jakub_mt
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:27
- Nahlásit
tak uz sme to poriesili
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:52
- Nahlásit
Jakub_mt
a jak?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 16:04
- Nahlásit
kdo je zvědavý, bude... ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 18:47
- Nahlásit
Jakub_mt
Já už stará jsem,tak bych se to taky ráda dozvěděla.Jak???
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 19:09
- Nahlásit
jablunka
Jakože jabloň?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 19:48
- Nahlásit