Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterináři
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 00:12
- Nahlásit

Mel
hledají sestřičku na směnný provoz za 8 tisíc hrubýho - tak to je teda síla...

to mi povídej...mno tam mě uviděj jen kdyby se stalo něco fakt jakože akutního a pes by např.krvácel..tak pak jo

Ole
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 00:34
- Nahlásit

no já nevím,,,ceny tam mají sice o trochu vyšší,,,jinde stojí většinou očkování na boreliozu podle mne pod 350kč,,,na šejdru stojí 400kč,,,atd,,,oukej,,,ale mají vybavenou laboratoř,,,nečekám na vyšetření,udělají ho na místě,,,, nonstop provoz,,,našeho pejska zdraví sestra na recepci vždy jménem a pokud nechci blbost typu očkování, objednávám se většinou k dr. Andělovi nebo dr. Maradovi a ti mého pejska taky už znají a vždycky nám pomohli,,,chápu, že ten kdo se tam mihne 2x není sestrám a doktorům hned povědomý,,,
hafíka jsme tam měli před pár lety měli na 4 dny hospitalizovaného potom, co nám ho přizabil jiný veterinář, který ho lečil na zánět slinivky a přitom mu selhávaly ledviny,,,,ted máme spokojeného psa kterému je 13let ale stále žije a má radost ze života a my s ním

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 00:39
- Nahlásit

Ole
,,našeho pejska zdraví sestra na recepci vždy jménem a pokud nechci blbost typu očkování, objednávám se většinou k dr. Andělovi nebo dr. Maradovi a ti mého pejska taky už znají a vždycky nám pomohli,,,chápu, že ten kdo se tam mihne 2x není sestrám a doktorům hned povědomý,,,
hele ale o tohle mi fakt nejde..už se to tu psalo..je mi fuk zda mě vet psa mazlí když mu pomůže..já mám zrovna ve svým okolí případ dvou psů který hospitalizovali a platilo se a platilo i tam,kde měl bejt pes uspanej prostě je to kolos..velká veterina a to nemusím..a k tý laborce??tak si na výsledky počkám....to mi neva....prostě ceny neodpovídají add to co psala Mel....a co vím berou hlavně mladý vety po škole..ani je moc neplatěj...prostě obecně přístup nic mnoho...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání