| Autor |
Zpráva |
Ardi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 09:57
- Nahlásit
Ahojky,prosím poraďte mi,kdo máte zkušenosti s krmivem Trainer Fitness.Prý pomáhá při problémech se zažíváním. Mně na něm odrazuje,že má na prvním místě něco jiného než maso nebo masovou moučku,ale třeba se mýlím.Moje fenka má velice citlivé zažívání a jakákoli i sebemenší změna nám udělá velký problém v podobě zánětu žaludku,střev apod.Takže jsme dostali doporučení,že má mít nějaké dietní krmivo a pokud možno neměnit.Purinu PP mít nemůže-po té zvrací.Od loňského srpna měla jehněčí Calibru.Ta jí moc chutnála,ale problém je,že jí sežere docela dost a i když je kastrovaná,je po té Calibře strašně hubená.Oproti původním 8 kilům má nyní 6,5.Jinak ale po ní žádné problémy nemá.Tak jsem jí chtěla udělat změnu,ale bohužel zase to dopadlo katastrofálně. Tak jsem dostala doporučení právě na Trainer Fitness (řadu s bramborem),že je speciálně pro psy s citlivým zažíváním.Ještě jsem chtěla zkusit Eukanubu.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:40
- Nahlásit
Což takhle kruti prsa s ryzi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:56
- Nahlásit
Ardi
Já krmím Trainer Energy (tuším, že to je řada Profesional, nevím jak moc velký rozdíl v nich je) a jsem maximálně spokojená. Mám šeltie a šarpeje (čili plemena obecně náchylná k zažívacím problémům) a jsou úplně v pohodě. Většina štěňat mi vyrostla na Trainer Baby mini, kromě šarpejky, ta z důvodů operace čelisti musela mít štěněcí Anku. Měla jsem z toho strach, přece jen mi to nepřišlo jako moc špičkové krmení a zvládla to taky v pohodě. Srst, výkaly i temperament byli na stejné úrovni jako u stejně staré šeltie, která byla na Traineru. Rozdíl byl pouze v ceně
|
sue
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 18:52
- Nahlásit
Ardi
já mám taky čubinku citlivou na trávení a co nám pomohlo trošku byla eukanuba veterinární dieta ale ta se drží jen chvíli ale co mám pomohlo hodně byl royal sensible to je na citlivý trávení a po něm dokonce z původních 26 kg nabrala na 33 kg(je to NO)..........ale prej dobrej je i kronch ale tu zkušenost s ním nemám
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:44
- Nahlásit
Biluška
:O
uf
ostudo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:48
- Nahlásit
fatdog
nerozumím ti Přelož ty znaky pro blondýnu, prosím
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:04
- Nahlásit
Biluška
blondýno jsi ostuda uf ..... ))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:51
- Nahlásit
fatdog
proč? Blondýna si stále sedí na vedení
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:26
- Nahlásit
Biluška
No protože krmíš granulema....ty se musej bojkotovat, protože se s nima dělaj pokusy na lidech nebo tak nějak to bylo....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:32
- Nahlásit
fatdog
Jo ahááá, . No jo, já je bojkotuju, úplně moc. Krmím s nima jenom psy, děti nee . No, někdy s nima krmím i Mášenka, ale to jenom úplně výjimečně
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 20:12
- Nahlásit
Ardi
Pokud má problémy se zažíváním takovéhjo rázu, pak jednoznačně šetrné domácí krmení! Žádné granule, žádné průmyslové krmivo... co nejpřirozeněji a počítat s tím, že je to dlouho...dlouhodobé
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 21:26 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Ardi
ja mela uplne stejny problem. vyzkouseli jsme toho dost, ale nakonec vyhral trainer fitness jehneci hypoalergenni....
mrkni na tema ktere jsem tu kvuli tomu zakladala "caste zvraceni".
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 21:47
- Nahlásit
Ardi
Mně ten Trainer holky moc nežraly, mám malé plemeno, ale pán co to tam prodával, říkal, že jím krmí hodně lidí malá plemena, nevím jakého máš psa ty.
Takže mám tu nějaké zbytky, a jeden sáček nerozbalený, je to ten hypoalergenní myslím , jehně. Ty hopoalerg. jedly lépe, myslím, že i to složení je tam lepší než u normálního traineru.
Mám jednu fenku, nevím zda je citlivá na žaludek, možná v tom smyslu asi také, protože jsem krmila Purinou, a měla stále řídkou stolici, pak jsem krmila Nutriencí, to se spravilo, ale nějak mně to pořád nesedlo, nedávno jsem dlouze zde, řešila granule, měla jsem v tom velký zmatek, pak jsem zakotvila na Biomillu, a holky to žerou velmi dobře a mají dobrou stolici a hlavně jí mají oproti dřívejším krmivu fakt málo, je to hrozně velký rozdíl. Dnes jsem zrovna koupila adult mini kuře, a Sensible adult , jehně - jsou to takové větší granule kulaté, dala jsem jím oboje, pustili se do toho jehněčího, moc jim to chutná. No a ta jedna fenka, jakmile ji dám třeba kostičku , myslím pamlsek, atd. tak hned se jí to odrazí na stolici, ale tyhle granule vyhovuje všem. Myslím, že je dobrá i cena. Jsem ráda, že jsem zakotvila s granulema, protože to bylo šílené, v tom jehněčím sensible, není ani soja, a myslím ani pšenice a ještě něco.
Eukanubu ani náhodou bych ti nedoporučila, Calibra je svinstvo, měla jsem ji kdysi, také chutnala ale té stolice, no děs, běs.
First mate má snad také nějaké dietní krmivo, nebo přímo Hillss, už nevěřím tomu, že je všude soja, která psům škodí, fakt bychom psy nemohli krmit granulema, ale opravdu jim vařit.
Dle mých zkušenností tedy - Biomill sensible
First Mate
Hills
Trainer hypoalerg.
v tom pořadí jak to píši.
|