| Autor |
Zpráva |
bisonka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:42
- Nahlásit
Neznáte někdo tohoto pana veterináře?
A jestli jo, tak nemáte na něj kontakt a kde a kdy ve Frýdlantě ordinuje? Vím že má sídlo ve Frenštátě pod Radhoštěm, ale nevím co ten Frýdlant,prý tam ordinuje taky.
Budu vděčná za každou informaci. Dík
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:29
- Nahlásit
Zkus mu brnknout:
MVDr. Konvička Zbyněk, tel. 603 540 986, 556 836 676, Vet. ošetřovna Frenštát p/R, Střelniční 964
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 23:08 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
ordinuje každý den po-pá od 13 do 15 hodin ve Frýdlantě. Je úžasný. Ordinuje v bývalém JZD (vedle Venuše)ve směru z Frýdlantu na Ostravici po staré cestě. Ve Frenu je až do osmi do večera. Pevná na Frýdlant je 558675064. Ráno je tam od sedmi jenom sestra a dělá odběry.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 10:05
- Nahlásit
Děkuju Vám hrozně moc, právě že jsem slyšela o něm že je bezva tak ho zkusíme.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
bisonka
je opravdu vynikající. Mé dogině zachránil život a já mu za to jsem neskutečně vděčná. Není to žádný šarlatán, není drahý a jde mu o zvíře. Jen se připrav na poněkud zvláštní chování. Budeš mít z něj pocit, že je nepříjemný, ale zdání klame. Je fakt úžasný.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:51
- Nahlásit
monika
Já už sem právě slyšela o více případech kdy psíkovi zachránil život. Já jsem z Českého Těšína tak to mám trochu od ruky, ale přítel bude mít za nedlouho štěndo kavzkazského ovčáka a ten to má do Frýdlantu co by kamenem dohodil, tak proto jsem hledala kontakt.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 18:38
- Nahlásit
A jak je to v sobotu??
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:44
- Nahlásit
Kristýna
v sobotu a neděli tam bývá jen pro objednané pacienty po osmé ráno cca hodinu. je ale lepší mu zavolat, je moc fajn a domluva je s ním možná vždycky.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
monika
jojo na první pohled nepřístupnej a porád naštvanej, ale jakmile ho člověk pozná, tak pochopí a ten jeho černej humor je taky A opravdu je to skvělý doktor.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:07
- Nahlásit
Já ho osobně neznám, ale moje babi z Frýdlantu s ním řeší svého psa. A je velice spokojená. Její pes má teď velké zdravotní potíže a navíc babička nemůže pořádně chodit, proto k ní pan veterinář za psem jezdí a navíc je vždycky nápomocen radou po telefonu i mimo ordinační dobu.
|