Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Březí fena žlutý výtok
Autor Zpráva
Saita
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 12:56
- Nahlásit

Mám březí fenku dneska 49. den březosti. Už nějaký čas má hlenovitý výtok. Myslela jsem si že je čiré barvy(vždy když jsem ji prohlížela tak měla zalepenou pipinu a šlo to špatně určit). Dneska na procházce jsem si ale všimla dlouhého žlutého hlenu přilepeného na pipině. Než jsme došli domů tak už tam nebyl a zase zůstala jenom zalepená. Je to první porod fenky a já jsem nezkušená v knížce píšou že bílý výtok nevadí, ale při žlutém by se měl navštívit veterinář. S fenkou jsem u veta byla v pondělí, jenom tak na kontrolu a řekl že je v pořádku(o tom výtoku jsem mu ale neřekla).
Ten hlen byl jasně průhledně žlutý, mám s ní jít raději znovu k vetovi ať ji ještě vyšetří? Máte s tím někdo zkušenosti?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

Vytok muže být i nažloutlý nebo takový zakalený,neměl by být krvavý nebo zelený a neměl by nijak zapáchat.

Saita
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:18
- Nahlásit

KEISSA:
Takže by to mělo být v pohodě? Byl jasně žlutý mírně průledný a nevšimla jsem si že by to zapáchalo(fenečku jsem umyla- všimla jsem si toho porvé minulou sobotu, umyla jsem ji, pak byla několik dní čistá). Včera jsem byla zase zalepená a dneska taky. Chodíme už jenom na kratší procházky ale je fakt že si fenka docela divoce hraje s mladším pejskem, tak se bojím aby to nebylo z toho.

Nahoda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:06
- Nahlásit

Saita
to je úplně v pohodě, já mám dnes feňuli březí 56 dní a je to u ní stejné , také má výtok.
V neděli jsem s ní byla u chovatelky, její manžel je veterinář a dokonce mi na tento výtok předem upozornil, že se může objevit, tak abych nejančila a byla v klidu. Dokonce ke konci prý může být i mírně narůžovělý.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání