| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:15
- Nahlásit
Jaké s tím máte zkušenosti?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 23:03
- Nahlásit
Jenom dobré.
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 10:53
- Nahlásit
obsahuje vysoce kvalitní drůbeží protein...
Hmm tak to musi byt teda paradne drahe.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 14:52
- Nahlásit
No, já právě slyšela, že na zdejší poměry je to opravdu kvalita.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 18:28
- Nahlásit
já s ním zkušenost nemám, ale známí s ním krmí dva labrouše, jednoho už 11ti letého a druhého 6ti letého a ba na něm mpoc dobře prospívají. Jinak, když kamarádka dělala dipl.práci na zhodnocení někt. granulí na našem trhu, tak Brit taky chválila.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 22:23 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Fík
skusenost nemam, lebo granulami krmime minimalne, ale pozrela som sa na zlozenie: mysteriozny termin "drubezi maso" vo mne nevzbudzuje velku doveru. A tiez som sa akosi nemohla dopatrat, aky sposob konzervacie vyrobca vlastne pouziva. )
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:47
- Nahlásit
Bela to je problem vacsiny vyrobcov ze na svojich strankach tieto informacie zatajuju.
Zistit je to vsak velmi jednoduche. Tak napr.Brit activity ma 18%tukov a na to je potrebne min. 240mg vit.E ale samozrejme alfatokoferolu. To je v pripade ze v krmive mame este doplnkove prirodne antioxidanty napr. rozmarin ci vit.C.
Kedze Brit ma len 130mg E je jasne, ze vyrobca pouzil syntetiku.
Toto je to najhorsie co mozete v texte krmiva najst.
drůbeží maso a produkty drůbežího původu.
Toto uz beriem z usmevom: obsahuje vysoce kvalitní drůbeží protein pro zdravé trávení
Kvalitny protein nesie oznacenie napr. kuraci protein isolat. Ten je vsak dooost drahy na to, aby ho vyrobca pouzival. To by Brit granule stali trochu ine penizky.
|