Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Rozbor krve
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit

Chtěla bych se zeptat, kolik přibližně stojí udělání rozboru krve (jaterní testy, testy na ledviny, cukrovku,bilirubin...) Dneska Veveruše u veta brali krev, tak abych zitra nebyla cenou zaskočená. V ordinaci mě samozřejmě ani nenapadlo se zeptat, neb jsem myšlenky měla uplně někde jinde...

Meggi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit

Eimy
No já jsem na rozboru byla nedávno, ale cenu ti neřeknu neb mi to pan doktor nechtěl říct, měli jsme komplet úplně všechno + jeden navíc, kterej stál 250,- (už nevím co o tom říkal, ale zjistí se z něj ouplně všechno) a neb mi to bylo hodně blbý tak jsem za mu dala litr - protože jsem měla ještě prášky + odčervovací tablety + žrádlo Proplan. Tak si vem třeba 1000 a určitě ti ještě něco vrátí

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:58
- Nahlásit

Meggi
U vašeho veta se neplatí?

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:00
- Nahlásit

Eimy
Jinak já jsem platila za testy na ledviny a játra kolem 600,-

Meggi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit

choco
Platí, ale jen občas já k němu moc nechodím, neb to mám daleko, ale na operaci jsem k němu chtěla kvuli známosti .

Jinak 600 je celkem dost

LucieS
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit

No nevím, ale vidím to kolem té tisícovky. Jenom cena těch proužků, co se strkají do mašinky, je někde kolem 600,-.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit

Eimy
za komplet jsem platila cca 700 - 800, přesně si nepamatuju bylo v tom ještě něco.
byl to rozbor jako u lidí, který má ukázat i na případný problém s orgánama a i hormony kvůli štítnici atd.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:37
- Nahlásit

Takový ten základní rozbor - předoperační, myslím, že to nazvali biochemie 7 stál cca 250Kč (odběr + laboratoř).

Barica
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:00
- Nahlásit

já jsem platila cca 1200, bylo to kompletní vyšetření, včetně rozboru na funkci štítné žlázy... fakt je, že mi při placení spdla čelist, ale co se dalo dělat... a stejně prd zjistili, takže jen vyhozené prachy...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit

Barica
No mně teď jde o to, jestli psisku neco najdou nebo jestli se potvrdi podezreni na to, ze to, co se vcera stalo byl slabej epileptickej zachvat...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit

Eimy
No a co se stalo?

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

Garfield
Včera za mnou psice vlitla na gauč cela vyklepana, pak za sebou zacla tahat nohy sunout se dolu a pak se dostala do křeče... vydrželo ji to tak pul minuty... ale přesně nevim, páč sem se ji snažila držet, aby nespadla a něco si neudělala... Prostě šíleně napnutá... Pak ji to přešlo, lehla si mi na klin, drapy predni tlapky mi uplne zaryla do ruky a zrychlene dychala... Po asi 10 - 15 minutach toho zrychlenyho dychani mi z toho zbyly jen poslintany kalhoty, psisko v pohode, chtěla si hrát, jako by se nic nestalo...
Všichni, co jsme to viděli, jsme z toho byli v šoku, já, mamka a dokonce i přítel, kterej jinak psisko až tak neprožívá...

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit

Eimy

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit

Všichni, co jsme to viděli, jsme z toho byli v šoku, já, mamka a dokonce i přítel, kterej jinak psisko až tak neprožívá...
se nedivim Snad to bylo jen tím neskutečným horkem a třeba nedostatkem vody snad

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

fromeli
U nás právě v tu dobu takový horko už nebylo... Bylo právě po dešti... A vůbec celej včerejšek bylo příjemný počasí, žádný velký vedra...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit

Eimy
To opravdu vypadá na tu epilepsii (, což je sice blbý, ale né nejhorší.

Anlie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit

Garfield
jak se to vezme.....není epilepsie,jako epilepsie,ale třeba už teď "medicína" pokročila od doby,co jsme měli epileptickýho psa my....nikomu bych nepřála tan pohled

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:51
- Nahlásit

Garfield
Vypadá, hlavně jsem se dozvěděla, že občas má záchvaty i její máma, takže mi to připadá celkem jako jistota, ale taky vim, že nejhorší to není, víc jsem se bála problémů se srdíčkem... Tam bychom museli brzdit i v aktivitách, co děláme...
Takhle pokud to zůstane stejně jako do teď, nebudou možná potřeba ani léky (ty se rej nasazujou až když je těch záchvatů víc než 3 za čtvrt roku...).
Mě to spíš viděsilo, protože jsem v životě nic takovýho neviděla a na jednou jsem držela psa, kterej byl úplně mimo a zmohla jsem se jen na to na ni jakž takž klidně mluvit... I když to bylo spíš uklidňování mě samotné... Dokud ji to nepřešlo prolítávalo mi hlavou i to, že za chvilku budu bez psiska...

Anlie
Epilepsie, pokud jsou ty záchvaty četnější se prej dá už úspěšně korigovat lékama...

Anlie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit

Eimy
My jsme dostali prášky,ale kdomě toho,že byl pes furt jak po vopici nepomáhali vůbec....si myslim...nebo bych fakt nechtěla vědět,jak by to vypadalo ještě horší....

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

Anlie
No uvidime, ja doufam, ze u nas se to obejde bez léků...

Anlie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit

Eimy
Snad jo,přeju hodně štěstí

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:56 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Eimy
náš vet má takový článeček na stránkách

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:11
- Nahlásit

fromeli
Díky, pročetla jsem to a ty příznaky plus mínus sedí na to, jaký to bylo včera... No jsem zvedava na vysledky te krve...

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:51
- Nahlásit

Tak jsme se ted vratili od veta a rozbor krve uplně v pohodě, takže to je ta epilepsie...
No zatím je to v pohodě, takže pokud se to nebude zhoršovat, můžem být v klidu...

Anlie
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit

Eimy
Držím palečky!!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit

Anlie
Děkuju

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání