| Autor |
Zpráva |
jirkaplzen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
Máme kokra a asi něco olíznul tak jsme byli na veterině a má zhnisanej jazyk.akorát že mezitím už pár dní nežral a je úplně vysílenej takže ode dneška jsme začaly dávkovat sunar z injekční stříkačkou, polívku vyzvrací.Má tu někdo zkušenosti s tím kolik by se mu toho tak cca mělo za den dát a jak pokračovat dál? Díky za radu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
A co jogurty, smetana, plnotučné mlíko? Vím, že existuje i nějaká pasta-nevím přesně název-Calopet?-dokáže prý krátkodobě nahrazovat denní dávku.
|
jirkaplzen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit
jde spíš o to že je v takovým stavu že už ani nechodí - je totálně vysílenej a zatím jediný co nevyzvracel tak je ten sunar - spíš jen mám strach abych mu nedal toho moc nebo málo abych mu nechtěně s něčím neublížil .Zatím od odpoledne se 2x napil a povedlo se mi do něj dostat 2dcl sunaru cca po 1-1,5 hodinách mu dávám cca 20-40ml radši zatím takhle pomalejš protože ten jeho žaludek asi nebude patřit také mezi nejšťastnější.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:22
- Nahlásit
jirkaplzen
a ten váš doktor vám nic neporadil??
|
jirkaplzen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit
jo polívku rozmixovat v mixeru rýže, kuřecí maso,zelenina, rýže ale to vyzvrací asi je to na něj mastný nebo nefím.Spíš mi napadlo že nevím ani kolik mu toho tak dávat aby to pro něj nebylo ještě horší (i když to už snad ani nejde).Říkal že to vypadá na to že někde olízal nějákou chemikálii
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:31
- Nahlásit
Je mi líto vašeho chlupáče. Zkuste rozpustné mléko pro štěňata. Je to strava pro ta štěňata, která nemají matku nebo ona nemá mléko. Je velice výživné, plné vitamínů, vápníku...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:33 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
jirkaplzen
Psi by polívky moc jíst neměli-dělá jim to v žaludku potíže, nechcete se obrátit na jiného veta-nebo stejného, ale zajít k němu znovu a necht si od něj poradit-jestli třeba neprodává tu pastu? Vím, že jedna známá to dává ochrnutému psovi dlouhodobě. Jestli už dlouho nepozřel, může být v tomhle horku i dehydratovaný, aby to třeba nebylo už na infuze-čert vem jídlo, bez toho vydrží.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:37 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
glukopur rozpuštěný ve vodě, dávat pomalu do tlamky pomocí injekční stříkačky. Je to hroznový cukr, dodá rychle energii a mají ho v lékárně. S tou infuzí to je taky dobrý nápad.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
jirkaplzen
na ifuzke ste neboli? Mali by ste chodit kazdy den, hlavne v tomto pocasi...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
Sunar ani mléko bych do něj vůbec necpala, to dospělý pes nemusí strávit. Že vyzvrací i rozmixovanou "polívku" je hodně divné, je docela dost možné, že má i poleptaný jícen nebo žaludek. Sunar navíc nenahradí vodu a pes musí pít! Nechat psa vysílit a dehydrovat v tomhle stavu je veliký průšvih. Letěla bych znova na veterinu, a to co nejdřív, nasadila infuze, možná že teď žádnou stravu nějakou dobu vůbec nezvládne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
A neni to jen hec kec plesk???
Pokud ne, tak psa mel davno videt vet... Pokud je v takovým stavu že už ani nechodí - je totálně vysílenej atd.... tak snad se pes dozije druheho dne i bez rad pres net se sunarem a velmi brzy po ranu hupky dupky za vetem!!
|
jirkaplzen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 01:18
- Nahlásit
Díky všem za rady po veterině jsme běhaly s různýma problémama cca poslední měsíc skoro každý den nebo obden asi to už byl takovej poslední zoufalej pokus sem napsat, pít dostával jenom když se snažil kouknout na misku a glukopur sme se snažily taky přidávat aspoň z naší strany mám opravdu pocit že sme se snažily o vše.Díky všem co se snažily poradit, ale po dnešním večeru už mu nepomůžu.Ještě jednou díky.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 01:27
- Nahlásit
jirkaplzen
ak to dopadlo tak, ako sa mi zda, ze nam naznacujes, tak je mi velmi luto tvojho psika
|
ivakul
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:31
- Nahlásit
Náš pejsek teď taky strašně málo žere-z jinýho důvodu,ale vet poradil ten glukopur-u vašeho pejska určitě už injekcemi a že mám přidat do vody na pití trochu medu.Držím palce
|