| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit
Mám psa, co mu vylínává ocas- tam kde končí pohlavní žláza u psů-už jsem tady na toto téma kdysi psala. Te'd se to trochu zvětšilo . Potřebovala bych nějaké články o tomto problému, proč to vzniká, z čeho to je atd......lehké info mám,ale potřebovala bych to černé na bílém,ale nejsem nějak schopná na internetu něco pořádného najít. Nemáte někdo odkaz?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:10
- Nahlásit
takhle nějak to vypadá....
snad se to zobrazí
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:12
- Nahlásit
žanda
Moje kámoška má RR a té taky vylínával ocas. Vet zjistil, že je to od štítné žlázy. Bere prášky a je to OK. Nevím, jestli to může být u tvého psa totéž?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit
žanda
Jo, jo, přesně v tomhle místě to měla ta její čubina!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:22
- Nahlásit
žanda
Kámošky "pitbul" to má taky, tvrdila mi, že to je z nějakých hormonů(testosteron) či co, a divila se že můj pes to nemá, on je totiž stejně jako její extrémně er. založený. Ona si toho svého nechala vykastrovat, od té doby se mu to nezvětšuje, ale už to nezarostlo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:29
- Nahlásit
AOz-je to od pohlavní žlázy, a opravdu tam testosteron prý hraje roli- info od veta.......nám to občas trochu pozaroste, pak zase trochu vypadá.......ted vypadalo víc a já bych chtěla zkusit homeopatii-jen potřebuji informace ....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit
žanda
já jí napíšu mail, ale nevím jestli odpoví ještě dneska nebo se zkus zeptat na stafordech
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit
AOZ- díky, na stafících jsem se už ptala- ale tam jsem nepochodila.....problém znají-ale žádné info,co potřebuji...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit
žanda
tak jsem jí napsala, ale jestli je to fakt od mužských hormonů, tak asi něco na jejich potlačení?? objevuje se ti to hlavně v období kdy hárají fenky?? nebo pak ta kastrace
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:06
- Nahlásit
AOZ- ne u nás to asi nebude těma fenkama-tedy nějak jsem to nevysledovala, má to vlastně celoročně už. kastrovat nebudu- pokud jednou nebude vážný zdravotní problém, to mě zase ten jeho plešatý ocásek tak nevadí,ale spíš mě to jen upozorňuje, že se něco v těle děje a já tomu chci přijít na kloub a eventulně zkusit homeopatika.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
žanda
Ahojky,my už se toho konečně zbavujeme, je potřeba vymáčknout tu žlázu a to udělá doktor a pak se to dá léčit. Mě dal doktor postřik a jednou do týdne chodíme na injekci(už máme 3) a už to pomalu ale jistě mizí.
tak mi odpověděla, bohužel ne s názvy léků, takže jsem jí napsala ještě jednou, ať zjistí názvev postřiku a injekcí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit
AOZ děkuji moc. Takovéhle info nemám ani od veta- jen hormonální léčbu radili ((( tak jsem z toho jelen )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit
Když jsme dovezli Draka, taky to měl, u nás se mu kompletně obrátila životospráva naruby a po dvou měsících je to zarostlé. Granule bez sójových sraček, maso, maso a maso, spoooooousta pohybu a zábavy. Hned ho testosteron přešel.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit
mucholabko krmivo máme veterinární, maso vůbec nemůže-je alergik...............dobrá rada drahá ) ale díky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:20
- Nahlásit
žanda
No, a on je v bytě s procházkou třikrát denně-nebo něco v tom smyslu? Na vzduchu s pohybem by ho to podle mě přešlo.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit
Mucholabka
My to teda nemáme, ale je možné, že to není pit?? a je v bytě.Procházka cca 5 denně, přitom jedna je velká cca 2 hodinky. Ono je procházka a procházka
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit
Mucholabko, sice v paneláku bydlíme,ale rozhodně to není o procházkách 3x denně kolem baráku, chodíme 3x týdně na cvičák, pořádáme tůry a fakt to není jen pes válecí ))
AOZ- nemusí to být pit, tohle není dané plemenem....(taky nemám pita)
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit
Viděla jsem to u bulíka od kolegů. Hormony neřešily, ale lysina se úspěšně zatáhla po Biocanu (Biocan Forte, je to čistý biotin). Pravda - pokud ho delší dobu nedávali, začla se objevovat znova, ale když opět začali, byla do 14 dnů pryč.
|
berenika
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 06:49
- Nahlásit
ja mam doma bulterierku a tiez sa jej to raz za rok stane. dost pomoze kazdodene masirovanie v tej vypadanej oblasti s olivovim olejom alebo nechtikovou mastou.
|