Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / už zase nežere :-(
Autor Zpráva
venda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:24
- Nahlásit

mám desetiměsíční fenku německého ovčáka
krmim jí Royal canin pro štěňata NO a k tomu přidávám lžíci rýže se zeleninou a kousíček masa, už to takhle dělám pár měsíců, ale posledních 14 dní slupne jen maso, někdy ani to ne a jde od toho, když už se pustí do granulí, sežere asi 1/3 toho, co by měla, už zhubla přes kilo
nemůže to být falešná březost? časově by to přesně vycházelo... jinak se mi nezdá, že by bylo něco jinak, ovšem je to potrhlá puberťačka, tak se to moc nepozná, jak dlouho to ale může trvat? už teď je dost vychrtlá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit

venda
A proč jí prostě neuvaříš??Uvidíš,že přibere,je to celkem vyzkoušený..S faleškou nevim,spíš bych řekla,že by naopak žrala víc,soudím ale podle těch svých.

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit

venda
Aguše mi během falešky taky moc nežere. A myslím si,že to může být i tím vedrem, co je teďka venku.

Hafina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit

Frog
Mě pes žere stejně, vedro nevedro. Asi je po paničce

venda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit

davidkova renata
no nevařim z několika důvodů, jako je čas a složité uchovávání krmení (nemám vlastní lednici, bydlim u přítelových rodičů) ale taky mám obavy, že bych jí nedokázala správně namíchat poměr vápníku a fosforu a množství bílkovin a ona roste a navíc má dysplazii, tak bych jí nerada ještě uškodila; vařim jí v podstatě stejně, ale v malinkém množství (takže když mi došly granule, dostala jeden den jen vařené a v pohodě), jenže ona teď občas nesežere ani maso (jeden den se nadšeně vrhá na syrové hovězí, druhý den ho znechuceně vyplivne, to samé vařená vepřová nožička nebo kuře, jeden den dobrota, druhý den humus), ale jestli nezačne žrát, tak zkusim vařit

Frog
vedrem to neni, trvá to už 14 dní a to žádné vedro nebylo, zkusim jí teď pozorovat kvůli té březosti, ale nezdá se, že by byla nějak jiná než dřív...

no uvidim, vždycky si říkám že to dneska ještě zkusim normálně a pak s tim něco udělám, vidim, jak začne žrát, tak se uklidnim, a pak zjistim, že sežrala hrst granulí a jde od toho...

venda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit

Hafina
Mě pes žere stejně, vedro nevedro. Asi je po paničce
no tak tohle je jedna z mála věcí, ve kterejch ten pes neni po mě, líná je stejně, ale žravá neni vůbec, divný, co?

puro
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

mne teraz tiez suka dva dni poriadne nezere. ratam ze tak za tyzden zacne harat, tak to moze byt tym. alebo je len prezrata, neviem. dva dni nedostane zrat a bude po probleme. po hladovke sa len tak hodi do misky.
stava sa mi to tak 2-3 krat do roka, ze mi daktory pes prestane zrat. pokial je inak v pohode, tak to neriesim.

abby
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit

venda

Můj dotaz by zněl,můj pes mocvc žere,co mám dělat

Já bych jí to vařené nepřidávala.je jasný,že radši bude žrát masíčko než granule.

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:03
- Nahlásit

abby
Aaaale coby vela zrala. Hugove granule jej tentokrat nechutili

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:06
- Nahlásit

pigie
ale Honzův buřtík jo

abby
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:09
- Nahlásit

sarax

Ona chtěla,aby Honza ochutnal výbornou šunkovou klobásku.Takže to vlastně musela sežrat

pigie

Otázka je,jestli jí nechutnaly nebo se zalekla velkého medvěda

ajunka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:07
- Nahlásit

mám doma absolutního nežravce od malička- vlastní zkušenost dokud neshodí víc jak 2-3 kg neřeším to jakmile překročí tuhle hranici udělám cokoliv abych do něj to žrádlo narvala- přichucuju vařím atd atd- po čase se vždycky zase normálně rozežere- máme to vždycky nárazově tak na měsíc a pka je pul roku klid

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání