| Autor |
Zpráva |
t1nk
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:09
- Nahlásit
bre posvatecni odpoledne,
chtela jsem se zeptat zda nemate nekdo zkusenost s lososovym olejem od firmy Kronch? Pesina ma sussi kuzi na brisku a celkove dost lina, tak nam byl dan tip na tenhle olejik, po kterem by se to urcite melo zlepsit. Dekuju
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:29
- Nahlásit
t1nk
Já ho dávám už asi půl roku a kvalita srsti šla výrazně nahoru...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit
my dáváme taky- cca taky víc jak půl roku, srst lesklá, pěkná, jemnější- náš problém byl zase moc drsná srst a alergie k tomu.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
žanda
Já ho dával také kvůli drsné srsti a ten rozdíl je znát...
BTW. trochu mi to tady připomíná reklamy na šampony
Jo o když čtu název tématu, je to olej z lososa, ne z losa
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:07
- Nahlásit
t1nk
Taky dávám olej Kronch víc jak půl roku a pes má krásnou lesklou srst bez vysušení,dřív ji měl občas takovou sušší a teď bez problémů.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:12
- Nahlásit
Mmartine- a co máš za plemeno? jakou srst-krátkou,nebo dlouhé chlupy?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit
žanda
co máš za plemeno?
labradora
jakou srst-krátkou,nebo dlouhé chlupy?
Jestli myslíš psa, tak krátkou... Jestli myslíš mě, tak taky
|
t1nk
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit
Mmartin jo, jo diky sem tam se vloudi preklep (to vis, pri te zavratne rychlosti 400 uhozu za minutu....
|
t1nk
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
a ještě jeden dotaz k tomu lososovemu oleji: kupujete ho jen na netu, nebo nekde primo ve vet.potrebach a za kolik?
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:28 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit
ty lososovy oleje od kronchu jsou super, akorat u svetlych psu se muze stat ze jim ztmavne srst....
jinak nakup je nej asi na netu... zkus http://www.kronch.cz nekdo ho dokonce doporucoval i jako podpurnej prostredek pri problemech s drapkama a na kozni alergie....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
t1nk
taky davam olej od kronchu ale i granule a jsem spokojena
olej se da koupit ve zveraku napr. ZOO Bohouš v Praze
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit
Myslíte, že můžu kombinovat biotin a lososový olej? Nechci zase cpát do fenky toho moc - problém je, že jí hodně svědí kůže (blechy ani nic podobného nemá, navíc je teď ošetřená exspotem...), to za prvé, a za druhé jí hrooozně pomalu dorůstá (po vytrimování) - jde o střední kníračku.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:10
- Nahlásit
Falka
Já to kombinoval a pes přežil bez úhony...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit
Mmartin
t1nk
my ho dávali taky cca pul roku (od ledna už né,páč došel a já sem neschopná objednat další ) ale srst zůstala u nás teda stejná (dávala sem ho kvuli tomu,že muj rozazlenec granule nemusí,ale s tímto olejem vyjel misku neš sem ji stačila položit na zem )
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit
Mar
já sem neschopná objednat další
žes neřekla
BTW kam se i ztratila 3? To je inflace nebo co?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit
Mmartin
3 je doma bezčísla je pracovní neměla sem v práci heslo
no mohla sem říct,dyž sem brala ty vzorky - jenže já si dycky vzpomenu tak ajko pozdě
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit
... olej taky používáme a fenečka se po něm krásně leskne a za sluníčka pomalu háže prasátka , starší psík má zase mnohem jemnější a zdravě vypadající chlupy. Jinak je olejíček dobrý i na srdce a cévy.
Falka:
Když je přebytek biotinu, tělo ho bez problému vyloučí. Předávkování je snad největší malér u vit. A a D, pokud si pamatuji dobře.
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 18:32
- Nahlásit
michalm
na kozni alergie....
No na kožní alergie mám německý Dermasterol (ke koupi i u nás na netu nebo u veta), přímo tlumí svědění a dají se tím nahradit i kortikoidy.
Falka
Klidně se to může kombinovat. Svědění může být projev alergie.
|