Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / DKK u štěněte..
Autor Zpráva
Natalie Kaštovská
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit

Prosím o jakoukoli radu, pomoc či názor....
Včera diagnostikoval veterinář u mé 3 měsíční feničky boxera disp.kyč.kloubu (pravá strana). Moc jsem se o tuto problematiku nezjímala, mám zdravého psa-dospěláka...a teď tohle..jsem bezradná, podělte se prosím o vaše zkušenosti... děkuji, bezradná Natalie Kaštovská z Ostravy

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

Natalie Kaštovská
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_5810_0.html

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:26
- Nahlásit

Seber se a běž k jinému vetovi. Dost by mě zajímalo,jak může u 3 měsíčního štěně diagnostikovat dysplázku. Má fena problémy,dělal rtg? Ve 3 měsících může vyjádřit podezření,že by mohla mít v dospělosti dysplázku,ale rozhodně ne ji diagnostikovat. A bez rentgenu vůbec ne. Jestli má fenka problémy,tak se objednej ke kvalitnímu ortopedovi.

Baileys
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:31
- Nahlásit

v Ostravě dělá ortopedii snad Nytra a Raška a není špatný Miroslav Dvořák

Natalie Kaštovská
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit

Jo, právě Nytra to určil....celkem jsem už tady načetla, doporučujou Dvořáka...seberu snímky a pomažu tam..Koukala jsem na ty 2 snímky, které mi Nytra ukazoval hned, jak je vyvolal, opravdu mé laické oko vidělo kloub téměř mimo hlavici....

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit

ve třech měsících bych nedělala tak zásadní určení, no uvidíš co ti řekne jiný vet.

Baileys
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit

No,mimo kloub by asi bt neměl,určitě si Dvořák udělá své snímky,budeš zřejmě muset do Bílovce.eto i zvíře s p.p.?

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit

Natalie Kaštovská
A nemělo štěně nějaký úraz? Ve třech měsících dysplazie je fakt hodně divná,ta se projeví až růstem psa a štěndo boxera v tomhle věku není tak velký

Natalie Kaštovská
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit

Trauma vyloučil, štěně je s PP, v rodu rodičů žádná DDK nezaznamenána. Díky všem za rady, klidně pokračujte, jsem ráda za vše, dnes musím letět. O Bílovci mám samé dobré reference, zkusím to. Ještě taková "drobnost" štěnisko je bílé- ale ne albín, má slušnou pigmentaci, už nám také lehce "dalmatiní" . Je fakt, že Barča má jen 9kg ve třech měsících...moc jí nechutná....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání