Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Uši-konce uší, stroupky
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 09:29
- Nahlásit

Heléééé, mám problém s Bucecíma ušima. Ona je má na koncích suché a strupovité, a už jí mírně začínají tluštět okraje a padat chlupy z okrajů.. Byla jsem na veterině, a prý že s tím nic nebudem dělat, že je to autoimunitní, že léky když tak, až by bylo hůř. Máme přijít, až se jí to začne olupovat jakože výrazně a až to snad bude černat :-/ Mazání nepomáhá. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemám tam zajít radši znova a trvat na nějaké léčbě? My tam jsme teď jak doma, tak se mi nechce chodit každý týden několikrát a pokaždé s jiným psem
Jinak jsem viděla boxera, který to má podobné, má hrozně tlusté okraje uší a má to krvavé-takhle dopadnout nechcem!
A kdyby jí to kupírovali, myslíte že nás pak pustí na nějaké akce (jakože kupírované ze zdravotních důvodů?)?
Jinak její matka byla kupírovaná, a to hodně nakrátko, tak mě napadá spojitost... :-/

leon
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 09:44
- Nahlásit

Můj starší pes tohle jednou měl.Hranky uší měl suché, vypadávaly mu chloupky, dělaly se mus strupy. Pomohly doplňky-pupalka, biotin. No ale jestli je to autoimunitní, to nevím zda to zabere, zkusit to ale můžeš. Náš má autoimunitní poruchu nosní houby a na to fakt nezabírá nic, musím jen mazat, aby frňák neměl tak suchý.

Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 10:02
- Nahlásit

A kdyby jí to kupírovali, myslíte že nás pak pustí na nějaké akce (jakože kupírované ze zdravotních důvodů?)?
Mucholabka
Podle toho jaké akce myslíš.Jestli výstavy a zkoušky,svody a bonitace, tak tam ne.Jedině,že by šlo o nějakou akci klubovou,kde bude účast kupíráků předem domluvena.Takové akce bývají většinou polosoukromé.
Jnak u "sranda" akcí by snad neměl být problém.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání