Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Hárání a kalhotky
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:07 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Háráme s Abbynkou po druhé a tentokrát snad naposledy.
Nikdy neměla s nošením kalhotek problémy.Jenže jsem někde naprosto nepochopitelně ztratila kalhotky z předchozího hárání a doma mi zbyly jen jedny,které jsme koupili omylem malé,takže je ani nenosila.Včera jsem se vydala do zverimexu koupit nějaké nové,které by jí byly akorát.Koupila jsem klasické kalhotky od Trixie se zapínáním na sponu a ten můj pošuk je nechce nosit.Už se jí je povedlo rozepnout a když zjistila,že to nesmí,tak si je pořád olizuje,takže jsou úplně promočený.Vůbec to nechápu.Když jí dám ty malé,tak je nosí úplně bez problémů,ale tyhle jí něčí vadí.Nevíte,čím by to mohlo být?Další ji kupovat nechci,když se po hárání chystáme na kastraci.

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

Luci, tak jí zkus dát nějaké normální kahlotky nebo slipy, kdo ví, co jí vadí. ¨Nám hárá Ava a já jí nasadila kalhotky a je naštěstí úolně bez problémů, jen si občas vytáhne vložku a žužlá ji

abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:16
- Nahlásit

wensday

Asi to bude znít divně,ale já nic takovýho doma nemám

Ona právě byla minule naprosto vzorná.Nosila je vlastně přes 6 týdnů a v pohodě.Zkusila jsem ty nové teď vyprat,jestli jí třeba nemohly nějak smrdět,ale jinak mě nic nenapadá.

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:21
- Nahlásit

kup nějaký dětský u ťamanů třeba

abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:38
- Nahlásit

wensday

Asi jo,nebo se vypravím do zveráku v Hypernově a koupím ty,co měla předtím.

Ale musela bys ji vidět.Chová se strašně hystericky,když je má na sobě.Je nervózní,neposedná a pořád se líže.

Pssala jsem ti email

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

abby
Sára je taky lízala, tak jsem pak zjistila, že líp jí je bez nich, alespoň se mohla čistit... a když hárala tak, že to z ní teklo proudem, tak dostala dětský kalhotky s dámskou vložkou... a byl klid... oni pak ty hárací kalhotky z umělotin hrozně páchnou...

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

abby
kam ? na mejl ve členovi ???? nemááám ho.....

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

já mám ty kalhotky dvoje / vzor Karlie nebo Tommi / a peru je furt na střídačku a nesmrděj teda zatím .......

abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:55
- Nahlásit

wensday

na ten nbox,cos mi posílala

Jandula

já je minule prala snad každej druhej den.A fakt jí vadí jen ty jedny,tak nevím,kde je zakopanej pes.

Ona se válí na gauči a v posteli,tak jí bez kalhotek doma nechávat nechci.

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:56
- Nahlásit

abby
aha, tak to si vyberu až doma v práci můžu na ten ve členovi

abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 12:00 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

wensday

Tak to pošlu ještě jednou

Jsem si těď uvědomila,že musíme mít kalhotky,které se dají rozepnout.Zdenda to jinak neumí nandat

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 12:04
- Nahlásit

abby
díky )))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:10
- Nahlásit

Mě se daleko víc než hárací kalhotky osvědčili dětské pampersky. Stačí vystřihnout díru na ocásek a nemá to šanci sundat ani puma. Ale musí to být ty na suchý zip. Dělají se i s lepítkama (ala izolepa) a ty nedrží (nikdy nedrželi ani na dětech)

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

abby
ja nikdy v zivote nepoouzivala haraci kalhotky a myslim ze i pro fenku je to lepsi.. nauci se cistit sama

wensday
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:25
- Nahlásit

no jooo, jenže my máme poměrně velký psy, bydlíme v paneláku a psi můžou všude po bytě. U nás doma by to třeba bez kalhotek nešlo. Holky maj kalhotky jen když jsme doma, jinak se pohybují jen po předsíni a kuchyni a tam mi nějaká ta kapka nevadí.

abby
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:07
- Nahlásit

nika00

To ona se čistí.I přes ty kalhotky.Ale když je přes den doma sama a vím,že se vyvaluje na guči,tak je mít musí.Stejně tak v posteli.Normálně jí je sundávám.

Jestli nezebere to vyprání,tak koupím ty,co měla předtím a bude vystaráno.Ty malý jí nechávat nechci,protože je z toho hodně otlačená.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání