| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 07:51
- Nahlásit
Mucholabka
no vidíš jak jsou ty pudlice profláklí. Já byla malá no asi 11 ale pamatuju si to a myslím si že to ani nikdy nezapomenu. Pak mi naši pořídili NO bez PP (černého) byl to krasavec a v necelých 6 jsme ho museli dát utratit zažal tahat zadek. A od té doby mám BO tervuereny
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 07:57
- Nahlásit
Petra
To já chodila na střední, tuším do třeťáku. A půl roku na to jsem si ponechala Ašu a to byl zlom v životě, páč pudlice nikdy nepotřebovala vodítko, čekala sama před obchodem, nechávala se hladit, obdivovat, a navíc byla ostříhaná na lva. Každý den jsem ji česala, i několikrát, třeba než jsem šla do obchodu, a lidi ji obdivovali. I proto třeba dodnes nechápu a odsuzuji lidi, kteří si pořídí chlupatého psa, a pak ho nechají ostříhat nakrátko nebo nechají zplstnatět. A to jsem byla pudlici čtvrtým majitelem byla se mnou i na školním výletě, naučila se prosit, dokázala třeba hodinu sedět na zadních nohách u okna...takového psa už mít nebudu. Takového má člověk jednou v životě.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:03
- Nahlásit
Mucholabka
to máš pravdu že takoví šikulové se povedou jednou za život. Já už taky takového psa měla BO - Benedeta Joinera. Taky to byl pan pes. I když teď co mám taky není k zahození ale Bady byl Bady.
Ta naše pudlice byla uličnice, a splsnatělou jsme jí naměli i když jsme z vesnice
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:23
- Nahlásit
Petra
Hele, tak víš co Aša? Vyloženě se chlame, muselo se jí fakt ulevit a udělalo se jí dobře. Akorát najíst nedostane, na to sono radši půjdem-stejně jsme objednaní. Takhle veselá dlouho nebyla, a taky poslušná, normálně dneska neměla zatmění (někdy-spíš většinou to mívá, nevnímá okolo sebe a jde hlavně pokud možno dopředu), ale teď jako fakt reagovala na každé hýbnutí prstem-no říkám, muselo se jí od něčeho ulevit-třeba premenstruační tenze
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:29
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je príma, to jsem ráda, tak jí za mě podrb za uchem
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:31
- Nahlásit
...takového psa už mít nebudu. Takového má člověk jednou v životě.Mucholabka
Důležitou roli hraje, jak si ti dva vzájemně "sednou".
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:34
- Nahlásit
..je to jako s chlapem.Na jednoho taky extra ráda vzpomínám,takovýho už nikdy mít nebudu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:35
- Nahlásit
Smečka
jaktože ho nemáš doposud?
Důležitou roli hraje, jak si ti dva vzájemně "sednou".
A o tom to je, ne?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:39
- Nahlásit
Smečka
jasně o tom to je né.
Jééé Mucholabka mě předeběhla
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:44
- Nahlásit
jaktože ho nemáš doposud?Mucholabka
Nevim.Člověk si většinou uvědomí co měl,až když to nemá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:46
- Nahlásit
Smečka
Nevim.Člověk si většinou uvědomí co měl,až když to nemá.
Něco jako Pišta Hufnágl?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:03
- Nahlásit
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:21
- Nahlásit
Smečka
Člověk si většinou uvědomí co měl,až když to nemá.
Hezký.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
Mucholabka
napiš jak jste dopadli na sonu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:12
- Nahlásit
Petra
Nebyli jsme tam, vetka říkala, že u ní je ten nález v podstatě normální a že z její strany není potřeba to dělat, a že ten měsíc posunu nemusí být tragický.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:17
- Nahlásit
Mucholabka
Máš doma toho nového psa?
Jestli Aša je oproti Buce dominantní,může se ho snažit zaujmout právě tím háráním a proto spěchá.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:19
- Nahlásit
Mucholabka
já tomu vůbec nerozumím, ale je možné, že na ní měla vliv ta nulová zima, třeba ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Smečka
Ne, Aša ho ještě neviděla, protože by ho napadla a tím by její život skončil.
Akorát že včera jí bylo fakt blbě a nechtěla jíst...co já vím, asi ji prostě bolela hlava.
Jo, a s tou dominancí-zprvu Aša byla, trošinku ještě pořád je, ale už je to velmi těsné a má namále. V některých oblastech už ji Buca úplně předběhla a čím dál víc zatlačuje Ašu nenápadně dozadu, s tím, jak rozumově vyspívá
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 07:25
- Nahlásit
Mucholabka
Ahoj tak jak to vypadá dneska?
co já vím, asi ji prostě bolela hlava - známe to taky máme své dni viď, no já teda teď zrovna né a dlouho mít nebudu
|